“Google Editions” e-bøker kommer i sommer

0
31

   

Gode nyheter for alle dere bookworms: Google har nylig annonsert at de vil være stuper inn i e-bok-markedet så tidlig som denne sommeren. Det vil være å implementere noen snertne ny bok-søk programvare, samt slik at selv små tredjeparts forhandlere til å selge sine “G-bøker.” Google har ennå ikke bestemt seg om de vil eller ikke pris bøkene selv, eller la utgivere har som myndighet.

Hva kommer til å gjøre dette annerledes enn de andre e-bok tjenester er at “Google Editions”, som det kalles, vil fungere på en rekke forskjellige enheter, og du kan satse på Android vil få i spillet snart nok, gitt Googles “Mobile first” – strategien. Konkurransen i dette markedet er allerede hard, med juggernauts som Apple og Amazon ledende veien – men vi er sikker på at det ikke vil ta lang tid å fange opp.