GDC 2014: Sveip deg gjennom en futuristisk farge-matchende robo-arena med Smash Derby

0
34

I tillegg til Gates of Osiris, gutta på Fenix Brann viste også en gratis-å spille action spill kalt Knuse Derby på GDC 2014. Denne lette og raske tittel setter spillere i en modig arenaen som er full av blå og oransje roboter. Trykk lett på ditt eget bot for å bytte farger, slik at du kan lykkes med å bash i samme farge mechs med en rask sveip. Det er en kamp mot klokken for å utslette den andre roboter mens du gjør at du ikke tilfeldigvis borti de av motpartens farge. Mellom rundene, har du muligheten til å slippe defensive strukturer rundt på scenen og ta på den neste batch av ville være robo-champions.

Fra bit-vi har sett, Knuse Derby ser gøy ut og væske. Det bør være ute noen tid neste måned på Google Play første (ikke la iPhone demo-enheten lure deg) og Ouya, med andre plattformer som iOS, Windows Phone og kanskje til og med BlackBerry-på grunn etterpå takket være enkelt eksportere gjennom Samhold. Mer info og skjermbilder kan bli funnet på Fenix Brann nettstedet.