GDC 2014: Gates of Osiris til å tilby plass bug sprenging og modig, sci-fi overlevelse

0
40

Blant våre mange spill, demoer på GDC 2014 ble Gates of Osiris fra indie-utvikleren Fenix Brann. Spillere mount opp i en rover til å patruljere deres base og dyrebare ressurser og blåse bort noen fremmede livsformer som kan være truende din fortsatte eksistens på post-Jorden planeten. Ressurser er brukt til å utvide din base, reparere ditt kjøretøy, og ellers gjøre det en annen dag uten å bli sugd inn i vakuum plass.

Sci-fi overlevelse spillet ble inspirert på ingen liten del av aliens fra Starship Troopers, men klarer å styre klar av enhver midten av 90-tallet-smaken hoakiness. Grafikken er fantastisk, takket være dyp integrasjon med Samhold og Qualcomm, komplett med varierende visuelle filtre, kraftig bakt i skyggene, og stellar lyseffekter. Spillet er fortsatt under arbeid, med et utslipp på Android-på grunn av denne sommeren. Forvent å se denne tøffe overlevelse tittel i Play-Butikken for rundt $4.99. I mellomtiden, slo opp Fenix Brann for skjermbilder og statusoppdateringer.