Double Anti-Spy Professional Anmeldelse

0
52

Anti-spyware nisje og sikkerhet programvare nisje generelt er overfylt med massevis av selskaper som konkurrerer med deres programvare for markedsandel.

Det er vanskelig å få et fotfeste i markedet selv med et godt produkt som er det andre faktorer som produktets effektivitet spille en rolle i markedet.

Double Anti-Spy Professional er en anti-spyware-programvare for Windows-operativsystemet. Den viktigste funksjonen, som skiller det fra andre anti-spyware-programmer, er bruk av to spyware motorer for å skanne og beskytte datamaskinen system.

Erfarne brukere kan vite dette konseptet for eksempel fra online virus scanner Virustotal eller sikkerhetsprogramvare Hitman Pro som også benytte flere motorer å oppnå bedre resultater.

Den viktigste grunnen for flere motorer er en bedre hit forhold som ikke enkelt oppdagelsen motor vil fange 100% av skadelig programvare.

Fokus for Double Anti-Spy Professional er en komplett beskyttelse mot spionprogrammer på datamaskinen systemer som kjører Microsoft Windows-operativsystemet som inkluderer beskyttelse mot spyware og adware men også mot andre former for malware, inkludert bakdører, computer bots og trojanske hester.

Installasjon av anti-spyware-programvare og grensesnittet av programmet har blitt designet med brukervennlighet i tankene.

Programmet vil alltid starte opp med statusrapport vindu som vil vise relevant informasjon som dato og klokkeslett for siste skanne -, friskhet av definisjonen filer eller resultatene av den siste søk. De fire knappene på venstre side brukes til å veksle mellom deler av programvaren.

double-anti spy professional review

Double Anti-Spy Professional kan utføre tre typer søk: Et hurtigsøk, som bare vil skanne viktige steder, en fullstendig skanning for å skanne alle filer og steder, og en egendefinert skanning at brukeren kan definere individuelt. En full system scan anbefales etter installasjon og oppdatering av definisjonene for å finne alle spor av spionprogrammer som kan bli plassert på datamaskinens system.

double anti-spy professional

Anti-spyware programvare som beskytter datamaskinen mot spionprogrammer som forsøker å angripe PC-en. Det gjør dette ved å aktivt overvåke systemet for mistenkelige filer. Dybden og nivå av beskyttelse kan være konfigurert i Active Defense-delen av programmet.

Her er det mulig å konfigurere active defense og e-forsvaret innstillinger til å blokkere og karantene filer og programvare før det kan bli en trussel. E-forsvaret jobber med flere populære e-postklienter, inkludert Microsoft Outlook, Windows Mail og Mozilla Thunderbird.

Den samme menyen kan også brukes til å planlegge skanner og legge til programmer og filer til en hviteliste eller svarteliste.

anti-spyware software

Den fjerde og siste kategorien Innstillinger kan brukes til å konfigurere ulike skanninger som Double Anti-Spy Professional kan utføre, sett oppdateringen sjekk intervall, konfigurerer du proxy-serveren og skanne optimizer eller deaktivere Windows Explorer automatisk hvis det kjører på systemet for å unngå kompatibilitetsproblemer.

spyware protection

Nå, hvor god er anti-spyware-programvare? Avanquest viser testresultater foretatt av AV-Test på deres hjemmeside som testet Dobbel Anti-Spyware Pro mot PC Tools Spyware Doctor og Webroot Spy Sweeper. Andre tester har ikke blitt offentliggjort ennå, og det er ikke engang mulig å finne AV-Test resultater hvor som helst på Internett. Men hva om de to motorene at sikkerhetsprogramvare er å bruke? I henhold til brukere på noen forumer programmet er ved hjelp av motorer av Outpost AntiSpyware + VIPRE (CounterSpy) som begge fikk gode anmeldelser og anbefalinger.

Oppdatering: programvaren er ved hjelp av følgende motorer: Double Anti-Spy inkluderer Sunbelt er VIPRE (Motoren) + Utpost AntiSpyware kombinert med Virus Buster SDK (Motor B)

Dommen:

Double Anti-Spy Professional bruker to skanning motorer fra respekterte selskaper for å beskytte datamaskinen mot spionprogrammer som gjør det mer effektivt. Ressursbruken ble litt høy på en Windows 7-system test hvis vinduet i programmet var aktive (ca 80 Megabyte). Selve programmet er kompatibelt med Windows XP 32-biters eller 64-biters versjoner av Windows Vista og Windows 7. Mer informasjon er tilgjengelig på Double Anti-Spy Professional hjemmeside.

Giveaway:

Vi har ti laste ned kopier og lisenser for Double Anti-Spy Professional. Bare legg igjen en kommentar nedenfor for en sjanse til å vinne et eksemplar. Hver kommentar i løpet av de neste 24 timene vil ta del i trekningen og vinnerne vil bli sendt på e-post. E-posten vil inneholde lenke til nedlasting, lisens nøkkel og instruksjoner.

Oppdatering: Double Anti-Spy Professional er i frakoblet modus, og det er ikke klart på dette tidspunkt om det er på grunn av tekniske problemer eller en permanent ting. Vi har fjernet linken til nettstedet ditt fra den artikkelen, og anbefaler at du sjekker ut andre anti-malware-programmene i mellomtiden.