HTC One M8 Dot Visa Fall

0
308

HTC One Dot View Case

En innovativ fall för din HTC One M8, med en stor brist

HTC har fått en ganska spännande telefon i nya HTC One M8 — vara noga med att läsa vår recension — och det blev en ganska spännande fall att gå med på det. Pricken Läser inte fallet ett par saker på en gång. Först och främst, det skyddar din telefon i folio stil som alla verkar göra i dessa dagar. Och det gör det medan de fortfarande ger information för att komma igenom, och samtidigt tillåter dig att interagera med telefonen, men på ett mycket annorlunda sätt.

En magnet på framsidan av huset (det som döljer sig bakom HTC-logotypen) gör att det gäller mode. Och när telefonen känner av vad som händer, det kommer att blinka tid och väder på displayen — och det ser ut som en serie av punkter skiner igenom — när du trycker på power-knappen eller dubbelklicka på framsidan. Mycket cool. Justera volymen med fliken stängd och du kommer att se det också. Får ett samtal? Du ser vem som ringer, och du kan dra med fingret uppåt eller nedåt om du vill acceptera eller avvisa samtalet. Eller, bara hålla upp telefonen mot örat — ärendet är fortfarande stängt — för att ta samtalet. Svep för att starta röstuppringning. Ganska coola saker.

Det fungerar genom att visa vad som ser ut som 8-bitars bilder på din tv. Men med locket stängt, allt du ser är prickar. Mycket coola grejer. HTC har också släppt Dot Visa app i Google Play, så det kan uppdatera denna funktion utan att kräva en fullständig uppdatering av systemet.

I juli 2014, HTC uppdaterade Dot Se appen till att omfatta teman, som låter dig lägga till en bakgrundsbild till Dot Se upplevelse. Du kan välja från en av de 18 inkluderade bilder, eller använda dina egna. HTC har även lagt en del fler funktioner för telefonsamtal och meddelanden.

Fallet i sig är en sorts soft-touch gummi, och det känns ganska bra nog. Vi har hittat skriva för att vara lite tuff när du vänder täcka runt till baksidan, men eftersom det är platt, men baksidan av telefonen är böjd. Sedan är det frågan om pris: $49.99 är inte billigt, även för cool prickar.

Pricken Visa fall är till en början finns i grått, men kommer senare att komma i Varma Svart, Imperial Blue, Orange Popsicle, Atlantis och Baton Rouge. Du kan beställa en Prickar Visa fall direkt från HTC, och det är nu tillgänglig från ShopAndroid.com.

HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case HTC One M8 Dots View Case

För Prickar Visa Kundcase och mer HTC One (M8) fall och tillbehör, hålla den låst till ShopAndroid.com.