Stäng Alla Flikar I Safari För iOS-10 Med det Här Nya Alternativet

0
4241

I Safari för iOS-10, kan du snabbt stänga alla öppna flikar med en enkel länge-håll gest. Lär dig hur efter gupp.

iPhone safari

Eftersom förekomsten av flikar, genomsnittligt antal webbsidor människor håller öppet vid alla tider har ökat stadigt. Idag är det inte ovanligt att se människor med massor av flikar öppna, ofta i flera dagar åt gången.

Detsamma är fallet för mobila webbläsare. Apple revolutionerade telefoner och webbläsare under 2007 med iPhone, och tabletter i 2010 med iPad. Nu flikar är standard på alla mobila webbläsare, inklusive Safari.

Safari har förbättrats under fliken förvaltning över tid. I iOS 10, Apple har infört en ny funktion som gör att du snabbt stänga alla öppna flikar. Du behöver inte längre individuellt genom att svepa bort dem.

Läs också: Öppna Flera Nyligen Stängda Flikar I Safari För macOS

Hur Man Stänger Alla Flikar

Här är hur du kan stänga alla flikar i Safari för iOS-10 på din iPhone eller iPad: bara peka och håll ned på visa alla flikar-knappen i nedre högra hörnet. Efter en sekund eller två, kommer du att se ett alternativ till “Stäng X flikar”, där X är antalet flikar öppna. Tryck på den för att stänga alla flikar direkt.

Show all windows and open tabs button

close all tabs safari ios 10

(Hat-tips till iPhone Trick för andra skärmdump)

Det är ett alternativt sätt att använda stäng alla flikar, också! När du är i fliken översikt där du ser alla öppna flikar, kan du peka och håll ned på “Klar” – knappen för att se en “Stäng X flikar” – alternativet, också!

Det är ett trevligt komplement, verkligen. Jag tror att det är en smula inkonsekvent, men. Vad är skillnaden mellan lång-hold (eller tryck och håll ned”) och 3D-touch? Jag känner att det här alternativet ska aktiveras med ett fast 3D-tryck tryck snarare än ett peka och håll ned. Det är bara inte konsekventa, vilket är ganska fn-Apple-liknande.

Men, iOS 10 är fortfarande i beta. Det kommer att göra sin väg till iPhones och iPads någon gång nästa månad eller kanske i oktober efter att Apple lanserar och lanserar den nya iPhone-7. Tills dess, “stäng alla flikar” bör behandlas som en icke-slutliga funktion som är föremål för förändring.

Så, vad tycker ni om det? Jag tror att vi alla kan enas om att det är ett bra komplement. Det är bara dess utförande och design som känns lite off.

Glad att surfa!