Murda Beatz ‘ s song Fortnite is een #1 Overwinning Royale

0
16

Fortnite: Battle Royale is zonder enige twijfel het grootste spel op de planeet. Spelers in de World Cup zijn met haar dansen om te vieren doelen; Drake en Marshmello, twee van de grootste namen, zijn allebei fanatieke spelers; en Epic Games, het bedrijf dat het gemaakt Fortnite, is harken in ergens tussen de $200 en $300 miljoen per maand. Terwijl veel van de muzikanten die houden van het spel, de meeste niet het schrijven van liedjes over het spelen van het. Vandaag, Hooivork gemarkeerd Murda Beatz, een Canadese rap producer die “geworden onverschrokken in zijn gebruik van samples.” Beatz ‘ s meest recente voorbeeld is gescheurd direct van Fortnite hoofdmenu theme song.

Met Yung Verboden, Ski-Masker, De Malaise God, en Lil Yachty over holle bass hits, “Fortnite” is een gek en vrolijk vast. De rappers peper Murda ‘ s track met verwijzingen naar in-game items, zoals de alom geliefde LITTEKEN geweer en de bizarre Boogie-Bom, die maakt wie de hit dansen ongecontroleerd. (Ik moet waarschijnlijk ook merken dat een aantal van de verwijzingen zijn cartoonishly seksueel expliciet zijn. Het is niet voor mensen met gevoelige oren.)

Net als zijn naamgenoot, “Fortnite” is een bop. Het is speels, samenwerking, en gewoon goofy. Dat maakt het een perfecte begeleiding van een sessie met uw team, of dat in het spel of IRL.