ICO bøder spam-glad virksomheder £600.000 og

0
31

Nul

Den BRITISKE Information Commissioner ‘ s Office (ICO) har idømt en bøde på fire virksomheder for spamming deres kunder med uønskede tekster og opkald.

På torsdag, den data vagthund sagde, at Barrington Tilgodehavender Begrænset, Newday Begrænset, Goody Marked UK Limited, og TFLI Begrænset formået at generere hundredvis af klager fra forbrugere oversvømmet med spam.

De gener marketing har kostet dem, men som de skal tilsammen betale en bøde på £600.000 og for deres aktiviteter.

Port Talbot-baseret Barrington Krav Limited er ansvarlig for over 15 millioner automatiseret opkald og var ude af stand til at bevise, at selskabet havde fået tilladelse fra hver enkelt person til at kontakte dem — og som et resultat, er blevet idømt en bøde på £250,000.

Newday Limited, som er baseret i London, er blevet idømt en bøde på £230,000 til at sende over 44 millioner uopfordrede e-mails ved at fremme dets finansielle produkter. En undersøgelse viste, at Newday brugt af andre virksomheder til at sende disse e-mails til folk, der havde tegnet de virksomheder, men havde ikke kontrolleret for samtykke.

Goody Marked UK Limited, der er en forsikring sammenligning hjemmeside fra Liverpool må punge ud med £40,000 for at sende 111,367 spam tekster til forbrugerne. En data-mægler købte forbrugerne data fra et andet firma på deres vegne.

Den ICO har også bestilt firmaet til at stoppe den ulovlige markedsføring straks eller står over for en retssag.

Macclesfield-baseret TFLI Limited er blevet idømt en bøde på £80.000 ved at sende mindst 1.19 millioner af spam-tekster fremme en hjemmeside, der tilbyder lån. 793 folk klagede over den kommunikation, som blev muliggjort gennem anvendelse af personlige data, erfaringer fra andre virksomheder.

Spam og uønsket markedsføring i sådanne mængder er ildeset af agenturet, og som hver af disse virksomheder ikke sikker aftalen af hver modtageren til at blive kontaktet af dem, de har brudt den BRITISKE lovgivning.

Se også: Carphone Warehouse idømt en bøde på £400,000 over 2015 data, brud

“Virksomheder kan slippe af sted med ikke at følge de regler, der er designet til at beskytte mennesker mod irritation og, i visse tilfælde nød generende opkald, e-mails og tekster, der er årsagen,” sagde Andy Karry, ICO Håndhævelse Group Manager. “Jeg vil opfordre alle, generet af gener markedsføring for at rapportere det til os. Dine rapporter hjælpe os med at tage ind over for virksomheder, som dem vi har idømt en bøde i dag, at sætte en stopper for de problemer, de forårsager.”

Tidligere i denne uge, ICO bøder Carphone Warehouse £400,000 for ikke i tilstrækkelig grad beskytter forbrugerne oplysninger, som førte til et brud på datasikkerheden i 2015, som er udsat data, der hører til over tre millioner kunder, og tusindvis af ansatte.

Det fine er en af de største, der er udstedt af den ICO i agenturets historie.

Tidligere og relaterede dækning

Zero-day-sårbarheder kapre fuld Dell, EMC Data Protection Suite Lad os Kryptere deaktiverer TLS-SNI-01 validering CoffeeMiner kaprer offentlige Wi-Fi-brugere’ browsing sessioner til mine cryptocurrency

Relaterede Emner:

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0