FitBit-lisering af VR og fremtiden for ungdom sport

0
25

Nul

strivr.jpg

Følelse Arena, en VR-training company er baseret i den tjekkiske Republik, ønsker at give dit barn den perfekte slag skud.

Den opstart, som har en stand på dette års CES, er at lancere, hvad det kalder “den første interaktive VR platform, hvor du kan træne, måle og analysere sportslige præstationer.” Således begynder FitBit-lisering af VR.

Virtual reality træning er ved at blive standard i ligaer som NFL, og i toppen college programmer. Virksomheder som Eon Sport VR og STRIVR er at hjælpe professionelle færdigheder, holdninger, såsom lagkager og quarterbacks, arbejde sig igennem spillet scenarier i sikkert, ikke-kontakt miljøer.

I tillæg til at tilbyde medrivende oplevelser, der føler virkelig, platforme er begyndt at måle bioindicators som åndedræt og puls til at finjustere ydeevne.

Omdannelsen kan være dyb. Indførelsen af film til atletisk træning i midten af sidste århundrede, ændrede den måde, teams forberedt til modstandere og indvarslede en ny æra af biomekanisk forskning.

Nu kan selv fodbold og basketball hold i rec ligaer anmeldelse spil film til at forbedre ydeevnen og forberede sig til spil.

Meget gerne en hurtig video capture teknologi, VR uddannelse er stadig for dyrt for alle, men den bedste-finansierede programmer. Professionelle hold skallen ud $100.000 eller mere for tilpassede platforme.

Følelse Arena er håb om at ændre det. “Hvis du har en ambitiøs og hengivne barn i hjemmet, eller hvis du kører et fitnesscenter eller sports training center, vores platform vil give dig alt hvad du har brug for at træne i din foretrukne sport uden at være på isen, i en baseball diamanten, eller undvigemanøvrer tager fat på en rigtig fodboldbane,” forklarer Bob Tetiva, grundlægger og CEO af Mening Arena. “Du vil være træner på et virtuelt felt i stedet for.”

Hans selskabets VR løsning vil koste mellem $200 og $2,000 per måned, afhængigt af antallet af brugere, vifte af moduler, og den række af øvelser, der er inkluderet. Mens det ikke er præcis billig, det er en udgift mange unge sports-programmer, som er stærkt konkurrencepræget, men er under stigende pres for at begrænse unødvendig kontakt scenarier, vil være tilbøjelige til at overveje.

Følelse Arena skabt et hockey træningsprogram specielt til CES. Hvis du er i Vegas, stoppe ved deres bod i Eureka-Park Markedsplads for en cool hands-on kig på fremtiden i atletisk træning.

Relaterede Emner:

CES

Innovation

Kunstig Intelligens

Udvikler

Tech-Branchen

0