Samsung verliest rechtszaak tegen Huawei in China

0
124

Samsung logo Samsung logo

Shenzhen Intermediate People ‘ s Court heeft gevonden Samsung schuldig inbreuk maken op de patenten van Huawei. Het hof heeft klopte Samsung voor het uitstellen van de onderhandelingen bewust en heeft gevraagd de koreaanse reus om te stoppen met het plegen van inbreuk op Huawei ‘ s twee 4G-standaard-gerelateerde patenten.

Samsung juridische strijd met Huawei heeft gewerkt sinds Mei 2016, wanneer de Huawei eerste Samsung aangeklaagd wegens inbreuk op zijn patenten in verband met 4G, het besturingssysteem en de user interface. In vergelding, Samsung aangeklaagd Huawei in meerdere rechtbanken in China en gaan hoe de dingen zijn vorm, het ziet er niet goed uit voor de Sammy. Vorig jaar, een andere Chinese rechter veroordeelde Samsung tot het betalen van Huawei is een bedrag van 80 miljoen yuan of gelijk aan $11,6 miljoen.

Bron