Microsoft tweaks för Windows-Skal, Edge och mer i senaste Windows-10 prov bygga

0
37

Noll

Sen (east coast tid) den januari 11, Microsoft rullade ut en uppdaterad Windows-10 Redstone 4 test bygga för att Snabbt Ringen och Hoppa Vidare Insider testare.

win1017074testbuild.jpg
Kredit: Microsoft

Mer testare är att få den utlovade “Uppsättningar” Windows-funktionen för hantering med utrullningen av Windows 10 Bygga 17074. Microsoft är också att göra Lugna Timmar inställningen mer detaljerad med detta test bygga.

En ny test-bygga-funktion som låter spännande för mig är att lägga till länkar till Dokument och Bilder i mappar i Start-menyn som standard. Detta är något som jag tycker är ett märkligt utelämnande i Windows-10 just nu: Det är förvånansvärt svårt att hitta just dessa mappar snabbt.

Microsoft har rullat över Disk Cleanup till Lagring av Inställningarna som en del av sitt pågående arbete för att konsolidera de Inställningar. Det har också gjort några justeringar för att ljudinställningar med detta bygga.

Microsoft också lägga till autofyll-kort i web-formulär i Kanten med detta test bygga. Det är att uppdatera utseendet och känslan av läsupplevelsen för EPUB, PDF och Läsa dokument och sidor i 17074. Nu finns det en full-screen visa för dessa typer av dokument som av detta bygga.

I listan över allmänna korrigeringar och uppdateringar, Microsoft konstaterar att detta test build ” – omfattar åtgärder för att skydda Insiders från Spectre och Härdsmälta sårbarheter.”

Det är också en intressant och något kryptisk referens till Windows 10 S i detta bygga.

Som nyligen upptäcktes av vissa testare, de som har använt Windows-10 S Insider för testning har sett sina Datorer tyder på att de kör på “Windows-10 Pro i S-Läge.” (Förresten, “Windows-10 Pro i S-Läge” är osmidig och officiella full Microsoft namn för Windows 10 S.) Microsoft tjänstemän säger att “denna förändring är genom design” och att bolaget kommer att ha mer att säga om detta när det närmar sig den utbyggnad av vanliga användare — runt April 2018 eller så — i Windows 10 Redstone 4.

Hela listan över ändringar, korrigeringar och några kända problem för Windows 10 17074 är här.

Windows-10

Windows-10 Färg 3D-redigeringsverktyg få en stor 3D-makeover

Verizon, Sprint, China Telecom lagts till i listan av bärare av Windows 10 på ARM-St

Härdsmälta-Spectre: Fyra saker varje Windows-admin måste göra nu

Microsoft: Inget mer Windows-korrigeringar alls om din AV-krockar med vår Härdsmälta fixa

Fyra sätt att köra Windows-10 på din Mac

Windows-10 tips: Hur man installerar ett nytt teckensnitt och hantera en font samling

Relaterade Ämnen:

Microsoft

Affärssystem

Windows

St

Recensioner

0