Op zoek naar de omtrek in de cloud security: een Van microservices tot chaos

0
29

Nul

171203-w1-fig-01.jpg

“Als we precies weten van de wetten van de natuur en de toestand van het heelal op de eerste instant, moeten we in staat om precies te voorspellen van de stand van dezelfde universe op een later moment. . . Maar dit is niet altijd het geval te zijn; het kan gebeuren dat kleine verschillen in de initiële voorwaarden produceren van zeer grote verschillen in de uiteindelijke verschijnselen; een kleine fout in de voormalige zou een enorme fout in de laatste. Voorspelling onmogelijk en we hebben het toevallig fenomeen.”

Er is geen muur, geen ophaalbrug, en geen beschermer. Gateways kan overal zijn, en gezanten kan van alles zijn. De omtrek van een onderneming is HET domein is, voor nu, zuiver in de geest van de toeschouwer. Het is meer als een van die moderne-dag, meer deprimerend, sci-fi films waar de menselijke overlevenden alle slijtage multi-gekleurde oorlog verf, bulldozers worden getrokken door mutant ossen, en de zetel van de wereld van de overheid is een voormalige supermarkt op een vergeten de interstate. Het is van deze kant van de golf, waar Bruce Schneier is een pleidooi voor iedereen met goede ideeën, die je herinneren wat Adrian Cockcroft leek, en vraag hardop, waarom is deze man glimlachen?

“De duivel zit in de details, natuurlijk,” Schneier ons verteld. “Het voelt alsof we het virtualiseren van wat we nu doen. En mijn gok is, kunt u beginnen met het virtualiseren van wat we doen, zowel fysiek, en dan over de jaren, we zoeken naar nieuwe dingen die we kunnen doen die we nog nooit aan gedacht, want we werden beperkt door de fysieke beperkingen, die we niet meer. . . Veiligheid is iets waar we kunnen niet alles doen.”

Reconnoiter

In de hoop van het herstel van enkele schijn van de geestelijke mentaliteit die we gebruiken voor het maken van ons voelen zich veiliger, er is een oprechte poging om de bouw van een nieuw beveiligingsmodel, dat lijkt op het oude model, ten minste wanneer het wordt bekeken vanuit de ene hoek. Het is een zogenaamde Software-Gedefinieerd Omtrek (SDP).

171203-w1-fig-04.jpg

In een wereld (aan het kanaal Don LaFontaine) zonder grenzen, en waar niet alleen de netwerken en servers, maar software is uitgegroeid tot software-gedefinieerd, SDP heeft de belofte van het herstel van de continuïteit van de security-industrie. In de tweede etappe van deze reis, we beginnen aan een zoektocht naar deze nieuwe, en hopelijk minder dubbelzinnig, security-model.

Bij Waypoint #3, ontdekken we hoe de beveiliging ingenieurs nog in het oplossen van het probleem van de identiteit, in een wereld (er Hoeft weer) waar er zijn meer dingen worden geïdentificeerd dan mensen. En we sluiten aan op een plaats waar we ons afvragen of enige vorm van kunstmatige intelligentie kunnen helpen ons bij het oplossen van deze problemen in de beveiliging, als je wil, zonder dat de controle voor zich als een andere reeks van sci-fi sequels die nooit eindigen.

Mijn belofte aan u is, komen we op een opmerking van de ware hoop voor de feestdagen. Tot de volgende fase van ons project, hold tight.

Reis Verder — Van de CBS-Interactief Netwerk:

8 verkeersdrempels die kunnen vertragen de microservices en container express door Joe McKendrick, Service Oriented Cloud wordt het genegeerd dimensie van veiligheid: Cisco door Asha McLean, de Beveiliging van Cloud kwetsbaarheden worden genegeerd door de onderneming van Charlie Osborne, Zero Day

Elders:

Context: Hoe Zal Iedereen Veilig Microservices? [podcast] door Scott M. Fulton, III, Het Nieuwe Stapel ShiftLeft belooft voor het beschermen van uw code, zelfs als u negeren veiligheidsrisico ‘ s door Ron Miller, TechCrunch Kreeg Microservices? Overweeg Oost-West Verkeer Management Behoeften door Ranga Rajagopalan, CTO, Avi Netwerken voor Data Center Knowledge

De race naar de rand:

Hebben hyperscale, zal de reis: Hoe de volgende data center revolutie begint in een schuurtje

De race naar de rand, deel 1: Waar vinden we de vorm factor voor een draagbare, mogelijk op hyperscale data center, klein genoeg om te passen in de dienst schuur naast een mobiele telefoon toren, vermenigvuldigd met tienduizenden.

Een data center met vleugels? De cloud is niet dood, want de rand is draagbaar

De race naar de rand, deel 2: Waar komen we over drones die zwerm rond tankwagens zoals bijen, en ontdek waarom ze moeten hun eigen content delivery network.

Rand, kern, en de cloud: Waar alle workloads gaan

De race naar de rand, deel 4: Waar maken we kennis met de brokken van datacenters vastgeschroefd op de muren van de controle werpt in een windpark, en we bestuderen het probleem van hoe al die turbines worden verzameld in een cloud.

Het is een race naar de rand, en het einde van cloud computing zoals wij die kennen

Onze wervelwind tour van het opkomende rand in datacenters maakt dit veel duidelijk: Als distributed computing ontwikkelt zich, er is minder en minder voor ons om comfortabel te negeren.

Verwante Onderwerpen:

Veiligheid

Hardware

Servers

Netwerken

Opslag

Cloud

0