Ghostery 8 forbedrer anti-sporing og ad-blokkere funksjoner

0
27

En ny versjon av Ghostery, Ghostery 8, ble sluppet i går med nye AI-drevet anti-sporing evner og forbedret ad-blokkere.

Ghostery, som ble kjøpt opp av det tyske selskapet Cliqz noen tid siden, er en cross-browser privacy extension som startet ut som en forlengelse blokk sporing overveiende men har siden da forvandlet til en innholdsblokkering løsning med sterke anti-sporing funksjonalitet.

Utvidelsen er tilgjengelig for alle større nettlesere og kan lastes ned fra den offisielle nettsiden.

Tips: Sjekk ut våre anmeldelser av Ghostery 6 og Ghostery 7 også.

Ghostery 8

ghostery 8

Ghostery 8 blir du bedt om å velge mellom en rask og tilpasset installasjon. Jeg foreslår at du velger egendefinert, så du kan bedre sette innstillingene når du gjør det. Filtypen går du gjennom en serie av skjermer som du kan bruke til å aktivere eller deaktivere ulike funksjoner som ad blocking.

Ghostery 8 leveres med en ny enkel visningsmodus som du kan aktivere. Den er designet for brukere som ikke er interessert i detaljer på enkelte sakstyper og annen dato, og bare ønsker en oppsummering av aktiviteten i stedet.

Avansert visning er fortsatt tilgjengelig, og du kan plukke det under installasjonen hvis du velger egendefinert oppsett. Det er også et alternativ for å bytte mellom begge visningsmodus direkte i Ghostery UI.

ghostery 8 simple

En av de viktigste nye funksjonene i Ghostery 8 er forbedret anti-sporing beskyttelse. Ghostery morselskap Cliqz gitt laget med en heuristisk add-on for det som kan oppdage sakstyper som ikke er tatt gjennom bruk av tradisjonelle blocklists. Den nye heuristisk modulen er designet for å oppdage trackere i sanntid for å overskrive “unikt identifiserende data points”.

Ghostery forbedret ad-blokkering del av utvidelsen i tillegg til at ved å stole på filter lister. I motsetning til tradisjonelle ad-blokkering løsninger imidlertid valg for å legge til egendefinert filter lister til forlengelse mangler.

Les også: uBO Omfang: Måle ditt personvern eksponering score på Nettet

Teamet satte en utvikling fokusere på å gjøre Ghostery enklere å bruke. Den nye, enkle view-modus og forenklet oppsett er to funksjoner som kom ut av det.

Utvidelsen er Smart Blokkering er en annen. Den er designet for å analysere blokkering av trackere for å sørge for at siden er ikke brutt når trackere er blokkert. Ghostery kan oppheve trackere hvis den oppdager at en side er brutt hvis bestemte sakstyper er blokkert. Avanserte brukere kan slå av funksjonen for å være i full kontroll.

Ghostery 8 kommer med andre mye etterspurte funksjonene. Brukere med å finne en pause-knapp i grensesnittet nå som opphever utvidelse for en viss periode av tid.

Avsluttende Ord

Det har vært ganske mye kontrovers surround Ghostery og Cliqz i det siste. Du ønsker kanskje å slå av alle data samle-hvis den er aktivert-i forlengelse preferanser rett etter installasjon. Hvis du bruker tilpasset installasjon, kan du deaktivere det med en gang selv.

Utvidelsen i seg selv ser ut til å fungere veldig bra i forhold til sakstype og reklame blokkere. Med sitt fokus på trackere gjør det noe unikt i ad-blokkering riket, ikke på grunn av blokkering, men på grunn av fokus på trackere i grensesnittet.

Du må bestemme deg for deg selv om det er nok til å gi den en prøve, eller til og med bytter til Ghostery.

Nå er Du: Hvilket innhold blokker bruker du, og hvorfor?