Digitala arbetsplatser måste ge de anställda en känsla av syfte

0
24

Noll

Nästan varje organisation som är berörda, om verksamheten livslängd är att tänka på digital omvandling. Digital omvandling initiativ förväntas bränsle globala IT-investeringarna med 4,3 procent nästa år för att nå $3.7 miljarder, enligt Gartner.

På samma sätt, i Asien och Stillahavsområdet, digital omvandling som omfattade inte bara som bränsle för tillväxt av företag men ekonomier. Singapores regering, till exempel, sa att det skulle begå SG$2,4 miljarder under de kommande fyra åren för att “framtidssäkra” sin ekonomi och hjälpa lokala företag med deras digitala resa.

En del av denna utveckling innebär att skapa en digital arbetsplats som är gynnsam för arbetskraft i dag och i morgon-en där medarbetare kan skapa och samarbeta på ett säkert sätt och inspirerar till innovation och kreativitet.

Så hur bör organisationer vårda denna nya kultur som arbete? Microsoft har samarbetat med Forbes Insights för att titta på vad företag behöver tänka på att skapa framtidens arbetsplatser.

Bland annat arbetskraft i framtiden behöver kunna:

Visualisera stora mängder dataInnovate och skapa på en snabb paceExpress idéer med smarta applikationer

Genom att ge rätt digitala verktyg, företag kan väcka kreativitet och innovation på sin arbetsplats. Anställda på moderna arbetsplatser kommer att kunna arbeta i naturligt språk, och genom röst, beröring och blick. De kan också uttrycka idéer genom smarta applikationer samt upptäcka och bygga på den kompetens av sina kamrater.

88 procent av de anställda som känner att de har kontroll över var och hur de fungerar är mer engagerade och tillfreds i sitt arbete. Som ledare är vi främja en miljö som stärker och inspirerar våra medarbetare? Detta kan vara avgörande konkurrensfördel för att locka de bästa talangerna på marknaden och påskynda din digitala arbetsplatsen evolution.

Ladda ner Den Nya Kulturen av Arbete: att inte hamna Bakom rapporten nu för att ta reda på mer om hur du bygger din arbetsstyrka för framtiden.

Relaterade Ämnen:

Samarbete

Produktivitet

Smart Office

Små och medelstora företag

0