Microsoft: Det er, hvad vores moderniseret Silicon Valley campus vil se ud i 2020

0
28

Nul

artist-renderingsvc.jpg

En stor del af Microsoft ‘ s projekt er at indføre en massiv grøn taget og sætte sin hektar overflade parkering under en fodboldbane.

Billede: Microsoft

Microsoft er snart-til-være moderniseret Silicon Valley kontor vil blive designet til helt at fjerne dens afhængighed af vand fra kommunale kilder, bortset fra drikkevand og dræn.

Silicon Valley kontor renovering kommer sammen med Microsoft ‘ s meget større omlægning af sin Redmond-hovedkvarteret i Washington, hvor der indføres nye boldbaner, gå spor, og underjordisk parkering, og vil have plads nok til sine nuværende 47,000 medarbejdere plus 8,000 mere.

Microsoft ‘ s 32-acre Silicon Valley campus i Mountain View er hjem til 2.000 medarbejdere, der arbejder på Outlook.com, PowerPoint, Xbox, og andre produkter.

Renoveringen forventes færdig i December 2019 og moderniserer arbejdsplads af 643,000 kvadratmeter. Ombygningen tilføjer 128,000 kvadratmeter til sin eksisterende 515,000 kvadratmeter campus, som har været i Silicon Valley, siden 1981.

Windows kaffefaciliteter sigter til “net zero ikke-drikkevand-certificering” for at minimere campus’ indvirkning på allerede anstrengt vandressourcer i Californien, som for det meste er afhængige af vand fra Sierra Nevada. Campus vil være konstrueret således, at kun drikke springvand og dræn vil bruge vand fra kommunale kilder.

“Et hundrede procent af de bygninger, der er” ikke‑drikkevand kommer fra nedbør på stedet eller genbrugsvand. Dette vil være første gang i Silicon Valley, og det viser en vilje til innovation og bæredygtighed,” sagde Pauline Souza, fra wrns, som står Studio-Arkitektur & Planlægning, er det selskab, der har designet Microsoft ‘ s nye campus.

Som Microsoft afslørede i rådets planer sidste år en stor del af projektet er også at indføre en massiv grøn tag og flytte sine hektar overflade parkering til under en fodboldbane.

Vand-mål er baseret på den ide, at bruge ikke-drikkevand mere end én gang. Det indebærer høst af regnvand og indsamling af regnvand og spildevand, hvor alle bliver behandlet på et lokalt renseanlæg til genbrug.

Regnvand vil blive opsamlet fra tage og solceller til brug på landskabet og på toiletter. Alle vand fra køkkener og toiletter vil blive behandlet til brug i kunstvanding og toiletter. I mellemtiden taget til fange af regnvand vil blive brugt til det levende tag, og derefter behandlet af ‘regn haver’, som løber ind i den nærliggende Steves Creek-området.

Planen vil bidrage til at reducere vand-forbrug med fem procent. Ingen tvivl om, det skal hjælpe Microsoft med at minimere konsekvenserne af sin nye grønne områder og supplerende kontor-plads, building. Ifølge Microsoft, der vil opbygge en fire hektar store tag, der genindfører native økologi og fremmer arter diversificering i området ved Stevens Creek habitat.

Selvfølgelig, det ville ikke være en Silicon Valley tech campus uden moderne bekvemmeligheder, såsom en sundheds-fokuseret restaurant, athletic felter, og en ny fitness-faciliteter. Det vil også have en ny konference center, teater, og Microsoft Technology Center.

Tidligere og relaterede dækning

Microsoft: Vi er nedbrænde vores Redmond campus til at bygge en mini city

Ikke flere biler, nye fodbold og cricket felter, cafeer, bike spor, broer, light rail, og meget mere.

Microsoft har netop bygget disse Wi-Fi træ huse, så de ansatte kan forbinde med naturen

Arbejder i Redmond ‘ s Pacific Northwest Douglas graner til at øge produktivitet og kreativitet for Microsoft-medarbejdere.

Læs mere om Microsoft

Microsoft åbner op for sin Windows-10 Whiteboard app til offentlige previewMicrosoft, HP, Asus lancere den store Windows på ARM, Qualcomm eksperiment: Her er de vigtigste questionsMicrosoft Azure er første globale cloud-udbyder for at installere AMD EPYC processorsMicrosoft leverer public preview af deres nye Azure IoT-software som en serviceBill Gates mener, at du bør læse disse 5 bøger (CNET)Syv slutningen-af-året vedligeholdelse tips til Windows-klient-systemer (TechRepublic)

Relaterede Emner:

Microsoft

CXO

Digital Transformation

Tech-Branchen

Intelligente Byer

Cloud

0