Huawei opnår 20Gbps i 5G dual-forbindelsestesten

0
25

Nul

Huawei har annonceret afslutningen af dual-connectivity teknologi kontrol i løbet af en 5G forsøg med koreanske telco LG U+ i Seoul, der giver 20Gbps downlink-hastighed ved samtidig forbinder to 5G base stationer.

Retssagen fandt sted ved hjælp af en 3,5 GHz base station og en 28GHz base station på en LG U+ test base i den sydkoreanske hovedstad, med Huawei siger, at dual-forbindelse løsningen kan også bruges til at linke 4G og 5G base stationer.

“Dual-tilslutning er en teknik, der tillader flere basestationer til at overføre data samtidig eller skiftevis til en bruger, så de kan uden problemer kommunikere med andre brugere, når du flytter mellem basisstationer,” Huawei forklaret.

LG U+ tidligere havde afprøvet teknologien i en lab miljø mellem to 4G base stationer.

“Denne gang, LG U+ og Huawei gennemført verifikation mellem 5G base stationer, og har også oprettet et fundament for fremtidige 4G-5G ‘dual-forbindelse’ i en 4G-5G heterogene netværk,” Huawei tilføjet.

LG U+ 5G Strategi administrerende direktør Kim Dae Hee sagde telco vil nu udvikle teknologier baseret på dual-forbindelse, med luftfartsselskabet for at fortsætte med at arbejde med Huawei på “5G teknisk samarbejde og kontrol”.

Huawei har også været samarbejde med Intel på 5G forskning, i sidste måned meddelte, at de ville være partner på 5G Nye Radio (5G NR) for interoperabilitet udvikling test baseret på 3GPP-standarderne.

For interoperabilitet forsøg, de virksomheder, der vil bruge Huawei ‘s 5G base station prototype og Intel’ s tredje generation 5G mobile retssag platform til at teste 5G NR tværs af sub-6GHz frekvensbånd — herunder C-båndet mellem 4GHz og 8GHz — og højere-range millimeter-bølge (mmWave) frekvensbånd.

Formand for Huawei ‘ s 5G Produkt Linje Yang Chaobin sagde netværk virksomheden har allerede testet C-Band, mmWave, og downlink og uplink afkobling 5G teknologier i Beijing.

Huawei har også tidligere arbejdet sammen med Intel om at levere cloud og netværk til at fungere virtualisering (NFV) løsninger, så teleselskaber til at opgradere, mens grundlaget for 5G.

Det har også været afprøvning 5G med luftfartsselskaber over hele verden, i januar nå hastigheder på omkring 35Gbps med Singaporeanske teleselskaber Skygger og M1.

De Skygger forsøget blev udført ved hjælp af 2GHz på e-band-der sidder mellem 60GHz og 90GHz frekvenser — ved hjælp af tre lag af e-band, samt 64 Quadrature Amplitude-Modulations (QAM).

M1 lab forsøg blev udført på M1 ‘ s operative center i Jurong, og gjort brug af mmWave spektrum i 73GHz e-band samt 4×4 MIMO; to-komponent-bærer (2CC) uplink carrier aggregation; 3C tri-band downlink carrier aggregation, og Højere For Graduering 256 QAM.

Huawei, som har planer om at hjælpe med at gennemføre 5G netværk inden 2020, ligeledes opnås hastigheder af 35Gbps i løbet af en 5G forsøg med Australske teleudbyder Optus i November sidste år, der blev ligeledes udført i løbet af de 73GHz mmWave frekvensbånd ved hjælp af Polar Kode kodning mekanisme.

Relaterede Dækning

Verizon annoncerer “accelereret’ 5G forsøg og lancering

Verizon har meddelt, at det vil være at bevæge sig til at have sin 5G netværk klar ved udgangen af 2019 med økosystem partner Qualcomm, med sidstnævnte kalde tidslinje “aggressiv, men det er muligt”.

Australien annoncerer 5G strategi

Øjeblikkelige handlinger i henhold til den Australske regerings 5G retninger papir omfatter aktivt at bidrage til den internationale standardisering indsats, der gør frekvenser til rådighed, og modernisering af telco regler.

Singtel, Ericsson oprettet 5G udvikling anlæg

Beliggende i Singapore, centrum er der finansieres i fællesskab på S$2 millioner over tre år og vil have til formål at drive udviklingen af 5G i byen-stat gennem opkvalificering, produktdemoer og industri samarbejde.

0