PillDrill biedt herinneringen aan het verbeteren van medicatie adherentie

0
23

Nul

pilldrillscanpod.jpg
(Afbeelding: Hanger3)

Vorige maand schreef ik over hoe de TruSense passieve monitoring systeem toegestaan volwassen ouders van senioren aan het zelfstandig wonen, terwijl ervoor te zorgen dat ze gingen over hun dagelijkse taken. Voor velen, die dagelijkse taken zijn het nemen van medicatie. De naleving van de voorschriften is al lang een hot topic in de medische kringen. En hoewel de oorzaken van de verschillen, in veel gevallen is het vergeten of afleiding. Er zijn een aantal technische oplossingen voorgesteld door de jaren heen, inclusief de eenvoudige en goedkope TimerCaps (dat is een Bluetooth-variant), maar weinig verbonden opties hebben gekregen ver verleden een flash-CES splash.