Målet samarbetar med Google för röst shopping via Google Snabb

0
27

Noll

screen-shot-2017-10-12-at-11-53-28-am.png

Målet är att hoppa i rösten shopping trenden i ett nytt partnerskap med Google. Billiga-chic återförsäljare sade på torsdagen att det kommer att göra det möjligt för konsumenterna att handla för Mål varor via Google Snabb och med Google Assistent.

Målet var att lotsa Google Snabb integration i Kalifornien och New York, så dagens tillkännagivande är ett rikstäckande utbyggnad av programmet, minus Alaska och Hawaii.

Mål som ansluter sig till Walmart, Costco, Kohl ‘s och Ulta i en växande lista av återförsäljare som samarbetar med Google’ s röststyrda shopping plattform i en tid när Amazon Alexa plattform äter upp marknadsandelar. Så långt Walmart är den största återförsäljaren för att erbjuda sina produkter på Google Snabb.

Google som ursprungligen lanserades röst shopping via Google Assistent och Hem enheten tillsammans med Costco och Walgreens tidigare i år.

Som för Målet, den stora lådan kedja meddelade att senast 2018, Mål REDcard innehavare kommer att kunna länka sina kort och spara 5 procent när du handlar Target via Google Snabb. Även i år 2018, användare kommer att ha möjlighet att länka deras Target.com och Google-konton för mer personalisering, liknande till affären Walmart meddelade i augusti.

“Target och Google-team arbetar på nästa kapitel, att bygga erfarenheter som digitalt replikera glädje av shopping ett Mål butik för att upptäcka eleganta och prisvärda produkter,” sade Målet är chief information och digital officer, Mike McNamara.

Google meddelade även kommande planer för att låta användare butiken med Google Assistant på sina smartphones. “Så om du är på språng och kom ihåg att du behöver en födelsedagspresent till helgen, så kan du bara säga “Ok Google, köpa ett barn bomberjacka från Målet” ” sade företaget.

TIDIGARE OCH RELATERADE TÄCKNING

Walmart expanderar matvaror program med Uber

Walmart första samarbetat med Uber för ett år sedan när det startade ett pilotprogram som också ingår Lyft och Tillhandahålla.

Walmart tar sin Amazon slaget till molnen

Striden mellan detaljhandeln jättar kommer att ta plats, inte bara på gatorna, men på moln.

Amazon vs Walmart: Det är!

Detaljhandeln kommer aldrig att vara samma som de två gigantiska återförsäljare slåss över sammanslagningen av online och tegel och murbruk shopping.

0