Mål partnere med Google voice shopping via Google Express

0
17

Nul

screen-shot-2017-10-12-at-11-53-28-am.png

Målet er at hoppe ind på voice shopping tendens i et nyt partnerskab med Google. Billige-chic forhandler sagde torsdag, at det vil gøre det muligt for forbrugerne at shoppe for Mål merchandise via Google Hurtig og med Google-Assistent.

Målet var at styre Google Hurtig integration i Californien og New York, så dagens annoncering, markerer en landsdækkende udvidelse af programmet, minus Alaska og Hawaii.

Mål slutter sig til Walmart, Bilka, Kohl ‘s og Ulta i en voksende liste af forhandlere, der har indgået partnerskab med Google’ s stemme-aktiveret shopping platform på et tidspunkt, hvor Amazon ‘ s Alexa platform æder markedsandele. Så langt Walmart er den største forhandler for at tilbyde sine produkter på Google-Express.

Google blev lanceret stemme shopping via Google-Assistent og Hjem enhed sammen med Costco og Walgreens tidligere i år.

Så for Mål, den store kasse kæde meddelte, at ved 2018, Mål REDcard indehavere vil være i stand til at linke deres kort, og spar 5%, når shopping Mål via Google Express. Også i 2018, vil brugerne have mulighed for at linke deres Target.com og Google konti for mere personalisering, der svarer til den aftale, Walmart meddelte i August.

“Target og Google teams arbejder på det næste kapitel, bygning oplevelser, at digitalt kopiere glæde af indkøbs-et Mål butik for at opdage, stilfulde og overkommelige produkter,” sagde Mål, chief information og digital direktør, Mike McNamara.

Google har også annonceret kommende planer om at lade brugerne shop med Google Assistant på deres smartphones. “Så hvis du er på farten og huske, du har brug for en fødselsdag gave til weekenden, kan du bare sige” Ok, Google, købe en kids bombefly jakke fra Mål,” siger virksomheden.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

Walmart udvider levering af dagligvarer program med Uber

Walmart først indgået et samarbejde med Uber et år siden, da det startede en pilot program, der også omfattede Lyft og Deliv.

Walmart tager sin Amazon kamp til skyerne

Kampen mellem detail-giganter vil finde sted ikke kun på gaden, men på den sky, som godt.

Amazon vs Walmart: Det er på!

Detailhandel vil aldrig blive det samme som de to gigantiske forhandlere kamp over fusionen af online og mursten og mørtel butikker.

0