LastPass Beta for Firefox 57+ utgitt

0
28

LastPass, skaperne av passord management service med samme navn, har frigitt en beta-versjon av LastPass for Firefox som er kompatibel med Firefox 57 og nyere versjoner av web bla.

Mozilla planlegger å avslutte støtten for eldre add-ons med utgivelsen av Firefox 57 14. November, 2017. Mens brukere kan bytte til Firefox ESR eller bruk Nightly versjonen for å utvide støtte for eldre add-ons, er det sannsynlig at de fleste brukere av Firefox vil ikke gå ned den veien.

Bedrifter og utviklere trenger å frigi WebExtensions versjoner av sin add-on for å sikre kompatibilitet med Firefox 57, og å sørge for at brukerne holder på å bruke add-ons.

LastPass er en populær utvidelse for Firefox. Det har over 646,000 tusen aktive brukere i skrivende stund. Selskapet har frigitt en beta-versjon av den kommende WebExtensions versjon av LastPass tidligere i dag.

lastpass firefox webextension

Firefox-brukere kan bare laste det ned fra selskapets offisielle nettside akkurat nå, så det er ikke tilgjengelig på Mozilla AMO i skrivende stund (en alpha versjon 4.2.0 er tilgjengelig imidlertid).

De som vil laste ned og installere beta-versjon av LastPass vil bli overført til utgivelsen kanals versjon automatisk når det slippes. Dette er gjort slik at brukerne er ikke fast på utvikling-tv.

Det er to begrensninger akkurat nå som du trenger å vite om før du hodet over til blogg og installere beta-versjon av LastPass for Firefox:

  • Firefox-brukere som kjører LastPass 4.1.54 eller tidligere vil få sin lokale innstillinger tilbakestill under oppdateringen. Dette betyr at det er nødvendig å konfigurere LastPass etter installasjon. Du kan sjekke versjonen ved å klikke på LastPass-ikonet, og velg Mer > valg > Om LastPass fra menyen.
  • Den binære installatør av LastPass kan ikke kommunisere med WebExtension ennå. Noen funksjoner krever den binære komponent vil ikke fungere. Den binære komponent som kontrollerer funksjoner som vedlegg for å sikre notater, import og eksport av data, ekstra kryptering på OS-nivå, import fra Chrome, Opera og Safari passord ledere, autologoff funksjonalitet, logg staten å dele, kopiere passord eller brukernavn fra arkiv, kopiere passord fra Passord Generator, og fingeravtrykk autentisering.

Les også: Mozilla kutt nettstedet tilgang til Batteriet API i Firefox 52

LastPass planer om å slippe WebExtension versjon neste måned for å sørge for at Firefox-brukere som bruker en nyere versjon av nettleseren kan holde på med add-on og tjenester som er forbundet med det.

Beta versjonen er for det meste for beta og nattlig brukere av Firefox.