KeePass 2.37 Password Manager is uit

0
53

KeePass 2.37, de nieuwste versie van de populaire password manager voor Windows (en andere besturingssystemen), werd vandaag vrijgegeven aan het publiek.

De nieuwe versie komt met nieuwe functies en verbeteringen, bijvoorbeeld een optie voor het afdrukken van een noodsituatie blad, of een soortgelijke wachtwoorden zoeken.

KeePass 2.37 is beschikbaar op de officiële website. Je kunt het downloaden en installeren over een bestaande installatie van het wachtwoord manager, of gebruik de draagbare versie in plaats daarvan als het wordt aangeboden.

U kunt de versie controleren als u het wachtwoord manager openen door te klikken op Help > Over KeePass. Het menu help bevat een update check optie die u kunt gebruiken om te controleren op updates (maar niet downloaden).

KeePass 2.37

keepass 237

KeePass 2.37 bevat een optie voor het afdrukken van een noodsituatie vel. Het is een vel papier dat kunt u uw hoofd-wachtwoord en andere instructies. Het belangrijkste idee achter de functie voor het opslaan van het blad veilig ergens, zodat het kan worden gebruikt in noodsituaties.

Wat die zijn? Het vergeten van het wachtwoord, het geven van een vertrouwd persoon de toegang tot de database (denk catastrofale gebeurtenissen, zoals de dood). Er is geen noodzaak voor u om uit te printen het blad, maar gebruikers kunnen nu rechtstreeks met behulp van een standaard formaat en niet noteer de informatie op een vel papier direct.

keepass emergency

De optie voor het maken van een noodsituatie blad wordt weergegeven wanneer er nieuwe databases worden aangemaakt. U kunt lakens ook handmatig door het selecteren van Hulpmiddelen > Hulpmiddelen voor databases > Print Nood Vel.

KeePass het wachtwoord van de opties voor het scannen ontvangen van een nieuwe vermelding in de 2.37 release. U kunt gebruik maken van de opties om te zoeken naar de vervaldatum, dupliceren of soortgelijke wachtwoorden al. Handig als je wilt oplossen van eventuele dubbele of soortgelijke wachtwoord conflicten bijvoorbeeld.

Lees ook: Back-up tool Macrium Reflect 7 Free Edition uitgebracht

Het verschil met het vinden van een soortgelijke wachtwoorden (paren) is dat de nieuwe clusters optie geeft een overzicht van alle wachtwoorden vermeldingen die hebben ten minste een vergelijkbare vermelding op een enkele pagina. Elke vermelding van het aantal vergelijkbare wachtwoorden gesorteerd in 90%, 70% en 50% gelijkenis groepen in de aanbieding. U kunt klikken op een item om het weer te geven en alle soortgelijke wachtwoorden die KeePass gedetecteerd in het hoofdvenster van het programma-interface.

Andere wijzigingen in KeePass 2.37

  1. Dialoogvenster om de master key verbeterd. Key-bestand heeft, en user account verplaatst naar de expert-opties, en de optie voor het opslaan van de database na het wijzigen van de master key, en de mogelijkheid tot het afdrukken van een noodsituatie vel geleverd.
  2. Vertaling verbeteringen.
  3. KeePass niet accepteren van bijlagen die groter zijn dan 512 Mb (door serialisatie problemen).
  4. Verhoogde AES-KDF rondes.
  5. Op Unix, CSP implementatie van AES gebruikt die “een beetje sneller.”
  6. MSI installer is gemaakt met Visual Studio 2017.
  7. Bug fixes, voor Mono bijvoorbeeld.

Slotwoord

KeePass 2.37 is een andere kwaliteit update voor de desktop password manager. In ander nieuws, versie 1.33 van de password manager is een update naar 1.34 onlangs. KeePass gebruikers die in de classic-versie wilt upgraden van hun versie ook te kunnen profiteren van de nieuwe functies en verbeteringen die versie wordt geleverd met.

Nu Jij: Wat is mijn wachtwoord manager gebruik je en waarom?