KeePass 2.37 Password Manager er ut

0
34

KeePass 2.37, den nyeste versjonen av den populære passord manager for Windows og andre operativsystemer), ble utgitt i dag til det offentlige.

Den nye versjonen kommer med nye funksjoner og forbedringer, for eksempel et alternativ for å skrive ut en nødsituasjon ark, eller en lignende passord søk-alternativet.

KeePass 2.37 er tilgjengelig på den offisielle nettsiden. Du kan laste det ned og installere det over en eksisterende installasjon av passord manager, eller bruke den bærbare versjonen i stedet som det tilbys også.

Du kan sjekke versjonen når password manager er åpne ved å klikke på Hjelp > Om KeePass. Hjelp-menyen viser en oppdatering sjekk alternativet, så vel som du kan bruke til å sjekke etter oppdateringer (men ikke laste dem ned).

KeePass 2.37

keepass 237

KeePass 2.37 inneholder et alternativ for å skrive ut en nødsituasjon ark. Det er et enkelt ark som du kan legge til din master-passord og andre instruksjoner. Hovedideen bak funksjon er å lagre ark trygt sted slik at den kan brukes i nødsituasjoner.

Hva disse er? Glemt passord, noe som gir en person du stoler på, tilgang til database (tror katastrofale hendelser som død). Det er ikke noe behov for deg å skrive ut arket, men brukere som ønsker å kan gjøre det nå direkte ved hjelp av en standard format og ikke skrive ned informasjonen på et ark direkte.

keepass emergency

Muligheten til å opprette en nødsituasjon ark vises når nye databaser er opprettet. Du kan opprette arkene manuelt for så vel ved å velge Verktøy > Database Verktøy > skriv Ut Emergency Ark.

KeePass’ passord søkealternativer mottatt en ny oppføring i 2.37 utgivelsen. Du kan bruke alternativene for å finne utløper, kopiere eller lignende passord allerede. Nyttig hvis du ønsker å løse eventuelle duplikat eller lignende passord konflikter, for eksempel.

Les også: PC-Bygningen Simulator for Windows og Linux

Forskjellen for å finne lignende passord (par), er at den nye klynger alternativet viser alle passord oppføringer som har minst en lignende oppføring på en enkelt side. Hver oppføring inneholder flere liknende passord sortert i 90%, 70% og 50% likhet grupper i oppføringen. Du kan klikke på et element for å vise det og alle lignende passord som KeePass oppdaget i de viktigste grensesnittet.

Andre endringer i KeePass 2.37

  1. Dialogboksen for å endre master-tasten forbedret. Nøkkelen filen og brukerkonto flyttet til ekspert valg, og muligheten til å lagre databasen etter at du har endret master-tasten, og muligheten til å skrive ut en nødsituasjon ark gitt.
  2. Oversettelse forbedringer.
  3. KeePass vil ikke godta vedlegg som er større enn 512 Mb (på grunn av bedriften problemer).
  4. Økt AES-KDF runder.
  5. På Unix, CSP gjennomføring av AES brukes som den er “litt raskere”.
  6. MSI installer er bygget med Visual Studio 2017.
  7. Feilrettinger, for Mono for eksempel.

Avsluttende Ord

KeePass 2.37 er en annen kvalitet oppdatering for skrivebordet passord manager. I andre nyheter, versjon 1.33 av passord manager-oppdatering for å 1.34 nylig også. KeePass brukere som bruker den klassiske versjonen som ønsker å oppgradere sin versjon til at i tillegg til å dra nytte av nye funksjoner og forbedringer i denne versjonen kommer med.

Nå er Du: Som password manager bruker du og hvorfor?