KeePass 2.37 Password Manager er ude

0
77

KeePass 2.37, den nyeste version af det populære password manager til Windows (og andre operativsystemer), blev udgivet i dag for offentligheden.

Den nye version kommer med nye funktioner og forbedringer, for eksempel mulighed for at udskrive en nødsituation ark, eller en tilsvarende adgangskoder søgefunktionen.

KeePass 2.37 er til rådighed på den officielle hjemmeside. Du kan downloade det og installere det i løbet af en eksisterende installation af password manager, eller bruge den bærbare version i stedet som det er.

Du kan kontrollere den version, når den password manager er åbne, ved at klikke på Hjælp > Om KeePass. Hjælp menu viser en opdatering check option såvel som du kan bruge til at kontrollere om der er opdateringer (men ikke hente dem).

KeePass 2.37

keepass 237

KeePass 2.37 indeholder en mulighed for at udskrive en nødsituation ark. Det er et enkelt ark papir, som du kan tilføje dit master password, og andre anvisninger. Den vigtigste idé bag den funktion er at gemme arket sikkert et eller andet sted, så det kan anvendes i nødsituationer.

Hvad de er? Glemmer den adgangskode, som giver en betroet person, der har adgang til databasen (tror katastrofale begivenheder som død). Der er ingen grund for dig at udskrive arket, men brugere, der ønsker at kan gøre det nu, direkte ved hjælp af et standard-format, og ikke skrive de oplysninger ned på et ark papir direkte.

keepass emergency

Mulighed for at oprette en nødsituation ark vises, når nye databaser, der er oprettet. Du kan oprette ark manuelt ved at vælge Værktøjer > Database-Værktøjer) > Print (udskriv Nødsituation Ark.

KeePass password muligheder for scanning, der er modtaget et nyt indlæg i 2.37 udgivelse. Du kan bruge de indstillinger, der skal finde udløber, kopieret eller lignende adgangskoder allerede. Praktisk, hvis du ønsker at løse eventuelle identiske eller lignende password konflikter, for eksempel.

Læs også: Backup af Macrium Afspejler 7 Gratis Udgave udgivet

Den forskel at finde lignende adgangskoder (par), er, at den nye klynger mulighed lister alle adgangskoder poster, som har mindst en tilsvarende postering på en enkelt side. Hver post viser antallet af lignende adgangskoder sorteret i 90%, 70% og 50% lighed grupper i prospektet. Du kan også klikke på en post for at vise det, og alle lignende adgangskoder, der KeePass registreret i de vigtigste program interface.

Andre ændringer i KeePass 2.37

  1. Dialogboksen for at ændre master key forbedret. Nøgle-fil og den brugerkonto, de er flyttet til ekspert muligheder, og mulighed for at gemme databasen efter ændring af master-nøgle, og mulighed for at udskrive en nødsituation ark forudsat.
  2. Oversættelse forbedringer.
  3. KeePass vil ikke acceptere, at vedhæftede filer, der er større end 512 Mb (på grund af serialisering problemer).
  4. Øget AES-KDF runder.
  5. På Unix, CSP gennemførelsen af AES er anvendt som er “lidt hurtigere”.
  6. MSI installer der er bygget med Visual Studio 2017.
  7. Fejlrettelser, til Mono for eksempel.

Afsluttende Ord

KeePass 2.37 er en anden kvalitet opdatering til skrivebordet password manager. I andre nyheder, version 1.33 af password manager blev opdatering til 1.34 for nylig så godt. KeePass brugere, der bruger den klassiske udgave er måske ønsker at opgradere deres version til den samt for at drage fordel af de nye funktioner og forbedringer som denne version kommer med.

Nu kan Du: Som password manager bruger du og hvorfor?