Google tester autoplaying videoer på YouTube for Android

0
26

Hvis du bruker den offisielle YouTube-appen på en Android-enhet, kan du ha lagt merke til at videoer begynner å spille automatisk når du åpner programmet, eller se gjennom video utvalg på Hjem-skjermen.

Android Sentrale rapporter som Google driver en autoplaying videoer test for tiden i YouTube-applikasjonen for Android.

Videoer spille uten lyd, men de må spille til slutten hvis du ikke stoppe dem midlertidig eller flytte på. Dette kan være problematisk akkurat nå som standard autoplay-innstillingen gjør ingen forskjell mellom Android-enheten er tilkoblingstype. Med andre ord, videoer vil autokjør uavhengig av om du er koblet til Wi-Fi eller ikke.

youtube autoplay

Android-brukere som merker dette problemet kan endre dette i innstillingene. Åpne Konto > Innstillinger > Generelt, og finne nye Spill som du bla gjennom innstillingen der.

Du kan sette den til off (av) eller “bare på WiFi”. Av slår av funksjonen helt som betyr at videoer ikke autokjør lenger på Hjem-skjermen. Hvis du velger bare på Wifi, videoer bare autoplay hvis enheten er koblet til et Wi-fi-ruteren eller tilgangspunktet.

Mange populære tjenester og programmer for å spille av videoer automatisk. Twitter, Facebook og Instagram gjøre det, for eksempel, og så har Google nå, i hvert fall for en del av YouTube befolkningen på Android.

YouTube spilt videoer automatisk før, men bare etter at en video som du så ender. Denne nye autokjør atferd er forskjellige, så det spiller av video mens du blar du til skjermbildet Hjem.

Sjekk ut:

  • Google tester nye video autokjør-funksjonen på YouTube
  • Hvordan Å Stoppe Video Autokjør På Youtube
  • Hvordan å Stoppe To Videoer på YouTube Fra å Spille Samtidig

Les også: Google Backup og Synkronisere er her: la oss ta en titt

Avsluttende Ord

Mens jeg ikke har noe imot videoer som autoplay når jeg åpner dem spesielt, jeg misliker det når tjenestene spille av videoer automatisk når jeg ikke. Ikke bare er det å kaste bort båndbredde, spesielt hvis jeg ikke ønsker å se videoen, det er også å ta avgjørelser på vegne av meg uten å spørre meg om det først. Det kan også bety at annonsen er lagt inn automatisk når du blar (jeg har ikke den funksjonen ennå i min YouTube-appen, og kan ikke bekrefte om det er tilfelle).

Funksjonen er testet i Android-appen for øyeblikket bare.

Nå er Du: Hva er din ta på autoplaying videoer på YouTube, og generelt?