Google testar autoplaying videor på YouTube för Android

0
37

Om du använder den officiella YouTube-program på en Android-enhet kanske du har märkt att videoklipp som börjar spela automatiskt när du öppnar program eller surfa på video urval på Hem-skärmen.

Android Central rapporterar att Google kör en autoplaying videor test för närvarande i YouTube-applikation för Android.

Videoklipp spela utan ljud, men de spelar till slutet om du inte pausa dem eller flytta på. Detta kan vara problematiskt just nu som standard automatisk uppspelning-inställningen gör ingen skillnad mellan Android-enhet anslutning typ. Med andra ord, videor kommer att spela upp automatiskt oavsett om du är ansluten till Wi-Fi eller inte.

youtube autoplay

Android-användare som märker detta beteende kan ändra detta i inställningar. Öppna Konto > Inställningar > Allmänt och hitta nya att Spela som du bläddra inställning.

Du kan ställa in den på off eller “bara på WiFi”. Av stänger av funktionen helt och hållet vilket innebär att filmer inte autoplay längre på Hem-skärmen. Om du väljer endast med Wi-fi filmer kommer endast spela upp automatiskt om enheten är ansluten till ett Wi-fi-router eller åtkomstpunkt.

Många populära tjänster och applikationer spela upp videoklipp automatiskt. Twitter, Facebook och Instagram gör det till exempel, och så har Google nu, åtminstone för en del av YouTube befolkningen på Android.

YouTube spelade videor automatiskt innan, men endast efter att en video som du såg slutar. Denna nya autoplay beteende är olika, så det spelar video medan du bläddrar startskärmen.

Kolla in:

  • Google testar nya video autoplay-funktionen på YouTube
  • Hur Till Stopp Video Spela Upp Automatiskt På Youtube
  • Hur till Stopp Två YouTube-Videor Från att Spela Samtidigt

Läs också: Google Bilder: Dela Ditt Bibliotek förklarade

Avslutande Ord

Medan jag inte har något emot videor som autoplay när jag öppnar dem specifikt, jag ogillar det när en tjänst spela upp videoklipp automatiskt när jag inte. Inte bara är det att slösa bandbredd, speciellt om jag inte vill titta på videon, det är också att fatta beslut för min räkning utan att fråga mig först. Det kan också innebära att annonsen laddas automatiskt medan du bläddrar (jag har inte den funktionen men i min YouTube-appen och inte kan kontrollera om så är fallet).

Funktionen är testad i Android-appen för närvarande bara.

Nu är Du: Vad är din syn på autoplaying videor på YouTube och i allmänhet?