Google kondigt $1b inzet voor tech onderwijs

0
24

Nul

Google heeft aangekondigd een nieuwe initiatief om uit te rusten van de Amerikaanse werknemers met de technische vaardigheden die nodig zijn om een baan te krijgen of hun bedrijf te laten groeien, en u te voorzien van $1 miljard aan subsidies en 1 miljoen uren vrijwilligerswerk voor de niet-voor-winst wereldwijde de komende vijf jaar.

De zoekgigant zei $10 miljoen van de $1 miljard inzet zal worden verstrekt om te Goodwill, een personeelsontwikkeling non-profit, om de lancering van de Goodwill Digitale Career Accelerator. Het is de grootste subsidie Google.org heeft toegekend aan een enkele organisatie, het bedrijf vermeld.

De Goodwill zal ook profiteren van de 1000 medewerkers van Google die van plan zijn om zichzelf beschikbaar te maken loopbaan coaching via de volgende drie jaar.

Rond 2.600 volledige beurzen worden gefinancierd door Google door middel van non-profit organisaties, aldus het bedrijf, en ervoor te zorgen dat deze cursussen vertalen in taken, zal het aansluiten van de afgestudeerden met potentiële werkgevers, waaronder Bank of America, L ‘ Oreal, PNC Bank, en Google.

Onder het Groeien met Google initiatief, en door middel van de onlangs gelanceerde online hub, de Amerikanen in staat zullen zijn om een breed scala van commerciële vaardigheden, CEO Sundar Pichai zei op donderdag.

“We begrijpen dat er onzekerheid en zelfs bezorgdheid over het tempo van de technologische veranderingen. Maar we weten dat technologie een motor van Amerika ‘ s groei voor de komende jaren,” Pichai zei.

Het bedrijf bovendien aangekondigd dat het ontwikkelen van programma ‘s te maken en veel beter toegankelijk als een carrière”. De lancering is wat het beweert is een “eerste-van-zijn-soort” programma in de IT-ondersteuning, met de Professionele Ondersteuning Certificaat, met inbegrip van hands-on labs te nemen leerlingen aan een baan te gereedheid in acht tot 12 maanden.

De 1 miljoen uren vrijwilligerswerk dat de Google-medewerkers zullen ondernemen kan vele vormen aannemen, aldus het bedrijf.

“Soms is het gewoon opdagen om te helpen bij het opzetten van een evenement. Soms nemen we een kijkje bij technische problemen non-profits zou kunnen hebben en hen te helpen te innoveren sneller,” Pichai zei.

Google biedt een scala aan mogelijkheden om educatieve instellingen, waaronder G-Suite voor het Onderwijs, dat wordt gebruikt door meer dan 70 miljoen mensen als van januari.

G Suite voor Onderwijs werd onlangs vernieuwd met een serie van verbeteringen, sommige Google Formulieren en de rest naar Google Klaslokalen, de G-Suite tool die helpt leraren in het beheren van hun klaslokalen en communiceren met studenten.

De Google Klas updates aangekondigd in augustus zijn: het Geven van leraren een speciale pagina te bekijken voor elke leerling in de Klas; decimale indeling; de mogelijkheid tot overdracht van het eigendom van een Google-Klas naar de andere klas leraar; en nieuwe integraties met Quizizz, Edcite, Kami, en Code.org. Bovendien zijn docenten in staat om te synchroniseren met Google Klassikale lessen van de student of management informatie systeem met behulp van IMS OneRoster CSV-bestanden.

In Google Formulieren, leerkrachten zijn in staat om de invoer cijfers van Quizzen direct in Google Klas, evenals het toevoegen van feedback aan Quizzen tijdens het sorteren.

Sinds Google Klaslokalen, drie jaar geleden gelanceerd, hebben de studenten die meer dan 1 miljard opdrachten, Google zei in augustus.

Google herschikking van de onderwijs-productiviteit-tools als G Suite voor het Onderwijs in het eind 2016, wanneer het vernieuwd en omgedoopt tot de cloud office-hulpprogramma ‘ s voor de onderneming als G Suite.

Samen met haar cloud-tools, Google heeft een gezonde aanwezigheid in de klas met Chromebooks.

wat is hot op zdnet

Microsoft ‘ s mystery update wekt woede, wantrouwen onder Windows 10 gebruikers

Facebook inzetten op mobiele VR: ik ben niet van het nemen van het aas

Wat is DevOps? Een executive gids voor agile development en IT operations

ONS plaatsvervangend procureur-generaal belde voor ‘verantwoordelijke encryptie.’ Trap er niet in.

Uw vergeten IoT gadgets laat een rampzalige, giftige erfenis

0