Google heeft Pixel-perfecte timing om vooraf in smartphones

0
20

Nul

google-pixel-2-ai.png

Deze dagen, Google ziet zichzelf als het voertuig voor de uitbreiding van Android, maar de AI-gestuurde toekomst verder.

De release van de Pixel 2 in een ontluikende jaarlijkse release-cyclus — samen met Google de aankoop van een significante brok van HTC — laat zien dat Google is serieus over zijn eigen merk apparatuur. Dit geldt zelfs als de “Made by Google” slogan vormt de overgang van het bedrijf wordt alleen een OS en diensten provider.

De motivatie voor het Pixel kan zijn ontstaan uit vele bronnen, waaronder een verdere controleren op Apple dan wat Samsung zou kunnen bieden of een controle van Samsung zelf, is de ontevredenheid met de samenwerkingsverbanden van het long-running Nexus inspanning, of als Google beweert, een mogelijkheid om te markeren dat atomen met AI als Apple heeft in het verleden doordrongen hen met software.

Maar de timing van deze aanval op de high-end smartphone markt lijkt vreemd. Mid-tier telefoons zorgen voor een hoogwaardige mobiele ervaring vis-a-vis de staat van de kunst. Aan de andere kant, als het gaat om vlaggenschepen, de argumenten van de dag aan het koken zijn naar beneden om welk bedrijf heeft uitgebreid de dunste telefoon lichaam randen van het apparaat, boven-of onderkant. De camera ‘ s op de vlaggenschepen van Samsung, LG en Apple loopt het gamma van ongelooflijk verbazingwekkend.

Zelfs Face ID, de meest radicale vooraf van de iPhone X, biedt een meer geavanceerde — en waarschijnlijk beter presterende — methode van het ontsluiten van een telefoon door aan te staren. Maar de ondersteuning voor dit gedrag is een functie in Android al jaren en uitgebreid door Samsung met iris op basis van biometrie. In dezelfde week dat Apple toonde de iPhone X handtekening van de authenticatie methode in Cupertino, andere bedrijven waren pronken met een vergelijkbare technologie in San Francisco op het Mobile World Congres in Amerika. Het is zeker een inzet die, net als slanke panelen, zullen ze snel verspreiden.

Aan de ene kant, een dergelijke staat van concurrerende buurt-pariteit zou markeren van een hoge bar voor een concurrent van de markt te betreden. De camera op de Essentiële telefoon bijvoorbeeld niet vastleggen op de aard van de scherptediepte-effecten aangeprezen door Apple. Dit zou verschijnen om Google (die heeft op de diepte van het veld uitdagingen voor wat het waard is) bij een achterstand in het maken van veel vooruitgang geboekt. Inderdaad, ondanks veel aandacht, de verkoop van de originele Pixel maar een fractie van die van Samsung of Apple voor tal van redenen.

Aan de andere kant, met weinig sterke concurrentie van Samsung op de high end in de meeste markten, Google heeft een kans om zich te vestigen, gebaseerd op de consument vertrouwdheid. Als Google is de ontwikkeling van de software en veel van de belangrijkste diensten op het apparaat, waarom niet gewoon het apparaat van Google als alle andere dingen, of op zijn minst te benaderen, gelijk? Samsung en LG hoeft niet bang te veel gewoon nog niet, want er zijn nog steeds belangrijke verschillen als het gaat om het merk van de vereniging en met name de distributie. Google heeft ook een paar traditioneel Applesque weglatingen (draadloos opladen en microSD-ondersteuning) dat veel Android-gebruikers in het bijzonder verwachten.

Lees ook: het Kopen van een Pixel 2? Hier is wat Google u | kijkje in Google ‘s Pixel 2, Pixel 2 XL (foto’ s) | Google Pixel niet zo groot: Er zijn tal van betere zakelijke telefoons

Om dit te compenseren, de zoekgigant heeft gegooid in een paar kleine extraatjes als een stimulans zoals full-kwaliteit back-ups van foto ‘s en video’ s op Google Foto ‘ s. Het kan ook eerder toegang tot nieuwe versies van Android en nieuwe apps zoals Lens. Maar terwijl de AI kan meer achter de schermen in een aantal van deze diensten, wat Google echt een kans heeft om te doen is om te bouwen aan een fundament in deze minder gedifferentieerde wereld voor een meer gedifferentieerde wereld van de AI-gestuurde smartphones en post-smartphones.

Bij Android was een baby van tien jaar geleden, Google nodig om de line-up is als vele partners als het kan te zorgen dat de legitimiteit en de overleving. Maar deze dagen, Google ziet zichzelf als het voertuig voor de uitbreiding van Android, maar de AI-gestuurde toekomst verder.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Google lanceert Pixel 2, Pixel 2 XL: AI eerste telefoons voor $649 en $849

Google ‘ s inzet is dat de smartphone hardware is een commodity en kunstmatige intelligentie zullen winnen van de dag. Kan Google leiden de hardware parade met Pixel 2 en Pixel 2 XL en concurreren met de iPhone X en de Samsung Note 8?

De 10 beste smartphones: Kan Google Pixel 2 uitdaging rivaal vlaggenschepen?

Apple en Google kondigde onlangs nieuwe 2017 telefoons, maar ook deze telefoons niet kan overtreffen Samsung ‘ s nieuwste Galaxy Note 8.

Google Pixel 2 krijgt 3 jaar van Android-updates: Zal dat sway iPhone weifelaars?

Zijn drie jaar van Android OS updates voldoende om u te overtuigen om over te schakelen op uw iPhone om een Pixel 2?

0