Google har Pixel-perfekt timing til at rykke i smartphones

0
22

Nul

google-pixel-2-ai.png

Disse dage, har Google ser sig selv som det køretøj, der strækker sig ikke kun på Android, men de AI-styrede fremtiden ud over det.

Udgivelsen af Pixel 2 til en spirende årlige release cyklus-sammen med Google ‘ s køb af en betydelig luns af HTC — viser, at Google er seriøs omkring sin egen mærkevarer enheder. Dette er sandt selv som “Lavet af Google,” tagline repræsenterer virksomhedens overgang fra at være kun en OS-og-tjenester udbyder.

Motivation for Pixel kan have sprunget fra mange kilder, herunder en yderligere ind på Apple over, hvad Samsung kan levere, eller en check på Samsung selv, utilfredshed med partnerskaber i det lange løb Nexus indsats, eller som Google hævder, en mulighed for at fremhæve tilføre atomer med AI som Apple har historisk set gennemsyret af dem med software.

Men tidspunktet for dette angreb på den høje ende af smartphone-markedet synes mærkeligt. Mid-tier telefoner, der leverer en høj kvalitet mobile oplevelse vis-a-vis den aktuelle kunst. På den anden side, når det kommer til flagskibe, de argumenter, der i dag er ved at koge ned til, som selskabet har udvidet den slankende af telefonen krop grænser på enhedens toppen eller bunden. Kameraer på flagskibe fra Samsung, LG og Apple køre farveskala fra utrolig fantastiske.

Selv Face ID, den mest radikale forhånd af iPhone, X, giver blot et mere sofistikeret — og formentlig bedre resultater — metode til oplåsning af telefonen ved at stirre på det. Men støtte til denne adfærd er en funktion i Android for år og forlænges med Samsung med iris-baseret på biometri. Den samme uge, som Apple fremviste iPhone X underskrift authentication metode i Cupertino, andre virksomheder blev vise lignende teknologi i San Francisco på Mobile World Congress Americas. Det er en sikker satsning, der, ligesom slanke kanter, vil de formere sig hurtigt.

På den ene side, sådan tilstand af konkurrencedygtige nær-paritet ville mærke en høj bar for en konkurrent ind på markedet. Kameraet på de Væsentlige telefonen, for eksempel, ikke kan indfange den type af dybde-of-field effekter kapret af Apple. Dette synes at sætte Google (som har taget på dybdeskarphed udfordring hovedet om, for hvad det er værd) en ulempe i at gøre meget fremskridt. Faktisk, på trods af stor opmærksomhed, at salget af den oprindelige Pixel kun var en brøkdel af dem, der af Samsung eller Apple til et væld af grunde.

På den anden side, med lidt stærk konkurrence til Samsung i den høje ende på de fleste markeder, Google har en mulighed for at etablere sig, som udelukkende er baseret på forbrugernes kendskab. Hvis Google er ved at udvikle software, og mange af de centrale tjenester på enheden, hvorfor så ikke bare få en enhed fra Google alle de andre ting, der er, eller i det mindste nærmer sig, lig? Samsung og LG behøver ikke at ærgre sig for meget endnu, fordi der stadig er vigtige forskelle, når det kommer til at mærke foreningen og især distribution. Google har også lavet et par traditionelt Applesque udeladelser (trådløs opladning og microSD-støtte), at mange Android-brugere, der især er kommet til at forvente.

Læs også: Køb en Pixel 2? Her er, hvad Google vil give dig | Nærmere kig på Google er Pixel 2, Pixel 2 XL (billeder) | Google Pixel ikke er så stor: Der er masser af bedre business-telefoner

For at kompensere søgegiganten har smidt i et par nice service frynsegoder som et incitament som fuld-kvalitet backup af fotos og videoer på Google Billeder. Det kan også tilbyde tidlig adgang til nye versioner af Android, og nye apps såsom Linse. Men mens AI kan være mere bag kulisserne på nogle af disse tjenester er, hvad Google virkelig har mulighed for at gøre, er at bygge et fundament i dette mindre opdelte verden for en mere differentieret verden af AI-styrede smartphones og post-smartphone-enheder.

Når Android var en baby et årti siden, Google er nødvendige for at line op som mange parter, som det kunne, for at sikre sin legitimitet og overlevelse. Men i disse dage, Google ser sig selv som det køretøj, der strækker sig ikke kun på Android, men de AI-styrede fremtiden ud over det.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

Google lancerer Pixel 2, Pixel 2 XL: AI første telefoner for $649, $849

Google ‘ s indsats er, at smartphone hardware er en vare, og kunstig intelligens vil vinde den dag. Kan Google føre sin hardware parade med Pixel 2 og Pixel 2 XL og konkurrere med iPhone X og Samsung Note 8?

10 bedste smartphones: Kan Googles Pixel 2 udfordring rival flagskibe?

Apple og Google har for nylig annonceret en ny 2017-telefoner, men selv disse telefoner kan ikke overgå Samsungs nyeste Galaxy Note 8.

Googles Pixel 2 bliver 3 år af Android-opdateringer: at svaje iPhone waverers?

Er tre år af Android opdateringer af OS nok til at overbevise dig til at skifte din iPhone til en Pixel 2?

0