Google annoncerer $1b forpligtelse til at tech uddannelse

0
31

Nul

Google har annonceret en ny initiativ til at udstyre de Amerikanske arbejdere med de tekniske færdigheder, der kræves for at få et job eller til at udvikle deres forretning, samt at give $1 milliard i tilskud og 1 millioner timer på frivilligt arbejde til ikke-for-profit over hele verden i løbet af de næste fem år.

Søg gigant sagde, $10 millioner af $1 milliard engagement vil blive leveret til Goodwill, en arbejdsstyrke udvikling non-profit, til at lancere den Goodwill, der er Digital Karriere Accelerator. Det er den største tilskud Google.org har tildelt til en enkelt organisation, selskabet bemærkede.

Goodwill vil også drage fordel af de 1.000 Google ansatte, der planlægger at stille sig til rådighed for at gøre karriere coaching i løbet af de næste tre år.

Rundt omkring 2.600 fulde stipendier vil blive finansieret af Google via non-profit organisationer, sagde selskabet, og til at sikre, at disse kurser omsættes til arbejdspladser, det vil være forbindelse kandidater med potentielle arbejdsgivere, herunder Bank of America, L ‘ Oreal, PNC Bank, og Google.

Under Vokse med Google-initiativ, og gennem sin nyligt lanceret online-hub, Amerikanere vil være i stand til at udvikle en bred vifte af nyttige færdigheder, CEO Sundar Pichai sagde torsdag.

“Vi forstår, at der er usikkerhed og også med bekymring om den teknologiske udvikling. Men vi ved, at teknologi vil være en motor af Usa ‘ s vækst i de kommende år,” Pichai sagde.

Virksomheden desuden meddelte, at det er ved at udvikle programmer til at gøre DET “langt mere tilgængeligt som en karriere”. Det vil lancere, hvad det hævder er en “first-of-its-kind” program i IT-support, IT, Faglig Støtte Certifikatet, herunder hands-on labs til at tage elever til job parathed i otte til 12 måneder.

Den 1 millioner timer på frivilligt arbejde, at Googles medarbejdere, der vil påtage sig kan antage mange former, siger virksomheden.

“Nogle gange, er det bare at dukke op for at hjælpe med at oprette en begivenhed. Nogle gange tager vi et nærmere kig på tekniske spørgsmål, ikke-overskud kan være der og hjælpe dem med at innovere hurtigere,” Pichai sagde.

Google tilbyder en række værktøjer til uddannelsesinstitutioner, herunder G-Suite for Uddannelse, som bliver brugt af mere end 70 millioner mennesker som i januar.

G Suite til Uddannelse blev for nylig opdateret med en række forbedringer, nogle til Google Former og resten til Google Klasseværelser, G Suite værktøj, der hjælper lærere med at administrere deres klasseværelser og kommunikere med eleverne.

Google Klasseværelset opdateringer annonceret i August, omfatter: at Give lærere en dedikeret side for hver elev i Klassen; decimal klassificering; evnen til at overføre ejerskab af en Google-Klassen klasse til en anden lærer, og nye integrationer med Quizizz, Edcite, Kami, og Code.org. Derudover er lærerne i stand til at synkronisere Google Klasseværelset klasser fra deres studerende eller management information system ved hjælp af IMS OneRoster CSV-filer.

I Google Forms, at lærerne er i stand til at importere karakterer fra Quizzer direkte ind i Google Klasseværelset, samt tilføje feedback til Quizzer, mens sortering.

Da Google Klasseværelser lanceret for tre år siden, de studerende har indsendt mere end 1 milliard opgaver, Google sagde i August.

Google omarbejdet sin uddannelse produktivitetsværktøjer, som G Suite for Uddannelse i slutningen af 2016, når det moderniseret og relanceret sin cloud office værktøjer for enterprise som G Suite.

Sammen med sin cloud-værktøjer, som Google har opbygget et sundt tilstedeværelse i klasseværelser med Chromebooks.

hvad der er hot på zdnet

Microsoft ‘ s mystery opdatering vækker vrede, mistænksomhed blandt Windows-10 brugere

Facebook spil på mobile VR: jeg vil ikke tage agn

Hvad er DevOps? En executive guide til agil udvikling og IT-drift

OS deputy attorney general bare kaldes for ” ansvarlig kryptering.’ Må ikke falde for det.

Glemt Ti gadgets, som vil efterlade et katastrofalt, giftige arv

0