General Electric zegt interne ideeën produceren $5 miljard aan besparingen

0
30

Nul

Josh Mook - GE

Josh Mook – Innovation Leader bij General Electric in Brightidea het Synthetiseren user conference.

Ideeën gegenereerd door General Electric zal de beroepsbevolking van de productie van meer dan $5 miljard in de productie van kostenbesparingen zeide Jozua Mook, engineering leader bij GE spreken op een conferentie in San Francisco voor gebruikers van Brightidea innovatie management platform.

Mook zei dat het gebruik van geavanceerde 3D-printers is het creëren van een verstoring in de productie. En door het combineren van de ideeën en kennis van GE ‘ s grote gelederen van technologen, nieuwe producten kunnen snel worden geproduceerd, zoals vliegtuigmotoren met honderden minder onderdelen, hogere brandstofkosten iedereen en een lager gewicht.

“Als ik 300 minder onderdelen betekent dat dat ik niet hoef te besteden maanden ondertekening 300 contracten met leveranciers. Ik kan het afdrukken van de onderdelen die ik nodig heb. En mijn voorraadkosten hebben bijna verdwenen – al dat geld vestiging in magazijnen is nu gratis te worden geïnvesteerd,” aldus van Mook.