General Electric siger interne ideer vil producere $5 mia. i besparelser

0
28

Nul

Josh Mook - GE

Josh Mook – Innovation Leder på General Electric på Brightidea er Syntetisere bruger-konferencen.

Ideer, der genereres af General Electric ‘s arbejdsstyrke vil producere mere end $5 millioner i produktion besparelser sagde Josua Mook, teknik leder på GE’ s taler på en konference i San Francisco for brugere af Brightidea innovation management platform.

Mook sagde, at brug af avancerede 3D-printere er at skabe forstyrrelser i produktion. Og ved at kombinere idéer og viden om GE ‘ s store rækker af teknikere, nye produkter kan hurtigt blive produceret: såsom flymotorer med hundredvis af færre dele, højere brændstof nogen, og lavere vægt.

“Hvis jeg har 300 færre dele, der betyder, at jeg ikke skal bruge flere måneder på at underskrive 300 kontrakter med leverandører. Jeg kan printe de dele, som jeg har brug for. Og min beholdning omkostninger er næsten gået væk – alle, der kontant placering i oplag er nu gratis at blive investeret,” sagde Mook.