General Electric säger att interna idéer kommer att producera $5 miljarder i besparingar

0
24

Noll

Josh Mook - GE

Josh Mook – Innovation Leader på General Electric i Brightidea är Syntetisera user conference.

Idéer som genereras av General Electric s arbetskraft kommer att producera mer än 5 miljarder dollar i produktionen kostnadsbesparingar sade Josua Mook, teknisk ledare på GE att tala på en konferens i San Francisco för användare av Brightidea innovation plattform.

Mook sade att användningen av avancerade 3D-skrivare är att skapa störningar i produktionen. Och genom att kombinera idéer och kunskap av GE: s stora skaran av tekniker, nya produkter snabbt kan tas fram: såsom flygplan, motorer med hundratals färre delar, högre bränsle-vem som helst och lägre vikt.

“Om jag får 300 färre delar som innebär att jag inte behöver spendera månader undertecknandet 300 avtal med leverantörer. Jag kan skriva ut de delar som jag behöver. Och min lagerkostnader har nästan gått bort – alla som kontanter placering i lager är nu fri att investeras,” sade Mook.