Første titt på Microsoft Edge Preview for Android

0
32

Microsoft har nettopp lansert en beta-versjon av selskapets første Android-nettleser, Microsoft Edge Preview er navnet på leseren, og mens den deler navn med Windows-10 er standard nettleser, og det er ikke basert på Kanten kode, for det meste, men bruker Googles Blink-motor i stedet for leseren.

Microsoft Edge Preview er tilgjengelig for Android 4.4. Mens oppført som en beta-versjon som ikke er i listen akkurat nå, det er tilgjengelig for alle Google Play-brukere, og ikke bare brukere som deltar i beta-programmet.

En av de viktigste hensikt med å slippe en nettleser for Android (og iOS) er å gi Microsoft-kunder som bruker Windows alternativer for å synkronisere leser data mellom Kanten på skrivebordet og Kanten på mobile enheter.

Merk: Bruk og krasje rapport til Microsoft er slått på som standard. Du kan deaktivere dette under Innstillinger > Personvern > Bruk og programstopprapporter.

Microsoft Edge Preview for Android

microsoft edge preview android

Microsoft Edge Preview kommer med alternativer for å synkronisere data mellom mobile nettleser og Kanten på skrivebordet. Dette krever Windows-10 Falle Skaperne Oppdatering imidlertid som vil bli lansert neste uke (17 oktober 2017).

Favoritter og lese listen er synkronisert på tvers av enheter, og brukere på Kanten kan bruke “fortsette på PC-en” – funksjonen for å flytte innhold mellom mobile enheter og Pc-er.

Den mobile nettleseren kommer med funksjoner som er kjent fra desktop-versjonen av Microsoft-Kanten. Favoritter og lese listen har blitt nevnt allerede, og det er hub vis som fungerer som et bibliotek, og gir tilgang til favoritter, surfing historie, bøker og lesing listen.

Microsoft Edge Preview-versjon for Android kommer med en QR-Kode-Leser for enkel skanning av QR-koder i den mobile nettleseren, og tale-søk støtte.

Les også: Meteor: mobil og app-test for Android

Kant viser en mikrofon-ikonet i adressefeltet som du kan trykke på for å samhandle med nettleseren ved hjelp av stemmen din.

Microsoft har lagt privat surfemodus, kalles InPrivate, til Microsoft Edge Preview for Android også. Modus fjerner surfing spor, for eksempel informasjonskapsler eller leserlogg når brukeren avslutter den automatisk.

Innstillingene er ganske grunnleggende, men det er sant for Kant for skrivebordet som godt. Du får alternativer for å endre standard søkeleverandør, og for å deaktivere lagring av passord, betalinger og former.

Det er en personvern-delen som gjør at du kan fjerne internett-data, aktiverer du ikke spor og deaktivere søk og url forslag, et tilgjengelighet delen for å endre tekststørrelsen, og et område tillatelser-delen for å kontrollere informasjonskapsler, JavaScript, kamera og annen atferd av nettsteder som du vil åpne i Microsoft Edge Preview for Android.

Avsluttende Ord

Microsoft Edge Preview for Android er ganske rask takk til Blink motor. Det åpnes raskt, laster nettsider raskt, og tilbyr god web-kompatibilitet, og kontroll over nettstedet tillatelser.

Kant brukere på skrivebordet som surfer på nettet på sine mobile enheter som godt kan være lurt å sjekke det ut, så de kan tjene mest mulig ut av nettleseren.

Nå er Du: Hva er ditt første inntrykk av Kanten for Android?