Doel van partners met Google voice winkelen via Google Express

0
19

Nul

screen-shot-2017-10-12-at-11-53-28-am.png

Doel is springen in de stem winkelcentrum trend in een nieuw partnerschap met Google. De goedkope-chique retailer zei donderdag dat het de consumenten om te winkelen voor Doel merchandise via Google Express en met de Google-Assistent.

Doel was een pilot van Google Express integratie in Californië en New York, dus de aankondiging van vandaag markeert een landelijke uitbreiding van het programma, minus Alaska en Hawaii.

Doel joins Walmart, Costco, Kohl ‘s en Ulta in een groeiende lijst van retailers die samenwerken met Google’ s voice-activated shopping platform in een tijd dat Amazon ‘ s Alexa platform eet marktaandeel. Zo ver Walmart is de grootste retailer te bieden heeft haar producten op Google Express.

Google gelanceerd gesproken boodschappen via de Google-Assistent en Thuis apparaat naast Costco en Walgreens eerder dit jaar.

Als voor Doel, de grote doos keten aangekondigd dat door 2018, Target REDcard-houders zijn in staat om een koppeling van hun kaarten en bespaar 5 procent wanneer het Doel via Google Express. Ook in 2018, gebruikers hebben de optie om hun link Target.com en Google-accounts voor meer personalisatie, vergelijkbaar met de deal Walmart aangekondigd in augustus.

“Doel en Google-teams te werken aan het volgende hoofdstuk, het bouwen van ervaringen die digitaal kopiëren van de vreugde van het winkelen een Doel te slaan om te ontdekken stijlvolle en betaalbare producten,” zei Doel van de chief information and digital officer, Mike McNamara.

Google kondigde ook de komende plannen om de gebruikers te laten winkel met de Google-Assistent op hun smartphones. “Dus als je onderweg bent en vergeet niet je hebt een verjaardag cadeau voor het weekend, kun je gewoon zeggen ‘Ok, Google, koop een kinder bomberjack van het Doel,'” aldus het bedrijf.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Walmart breidt boodschappenservice programma met Uber

Walmart voor het eerst samen met Uber een jaar geleden, toen de aftrap voor een pilot-programma dat ook Lyft en Deliv.

Walmart neemt de Amazone slag om de wolken

De strijd tussen de retail-giganten zal plaatsvinden, niet alleen op de straten maar op de cloud.

Amazon vs Walmart: Het is op!

De detailhandel zal nooit meer hetzelfde zijn als de twee grote retailers strijd over de fusie van online en bakstenen en mortel winkels.

0