Kansas City mayor spams Amazon reviews in het bod voor het hoofdkantoor

0
23

Nul

screen-shot-2017-10-12-at-10-57-05.jpg
Screenshot via Facebook

De burgemeester van Kansas City is bezig geweest met het winkelen, het uitreiken van de vijf-sterren recensies voor 1.000 Amazon producten in een wanhopige poging om het beveiligen van de retailgigant het tweede hoofdkantoor.

Misschien om te troeven Stonecrest gemeenteraad bod woo Amazon door het aanbieden om de naam van de stad naar Amazon moet het bedrijf ervoor kiezen de Georgia gebied voor het nieuwe gebouw, Kansas Burgemeester Sly James’ vrolijk shopping spree heeft zeker de aandacht getrokken.

Geen twijfel zwelgend in geluk omringd door zijn paard tassen, luiers, baby-olie en sharpies — de geest gaat — de stad officieel is tevreden met zijn producten tot op het punt dat het een genot is bepaald bij ieder gekocht product heeft verdiend een vijf-sterren openbare review.

“10/10 zou aanraden dit paard zak van OrrinSports,” de grote gutst. “Ik kocht er één voor mezelf en één voor alle studenten van de kunst in de Stad van Kansas, die staat op de derde-meest in deelname per hoofd van de bevolking in het land.”

“Ik mag dan wel een volwassen man, maar dat betekent niet dat ik niet kan genieten van de manier Johnson’ s gentle cleanse formule verwent mijn gevoelige huid,” de burgemeester zei op een ander vijf sterren. “Als het verzacht een burgemeester, stel je voor hoe goed het je kalmeert een kleine baby. In feite, mijn stad weet een ding of twee over het verzorgen van kleine baby ‘ s.”

Natuurlijk, elke review — vermeld op het eigen domein als Amazon — noemt Kansas City, en is het niet moeilijk om de draak steken met deze interessante tactiek.

Elk product gaat naar goede doelen, maar je moet je afvragen of de beoordelingen zou worden beschouwd als “nep” of niet, die breekt Amazon de voorwaarden van service.

Dat is niet om te suggereren dat de burgemeester niet heeft genoten van zijn hond koekjes, kat pannen, of Disney ‘ s Bevroren jurk, maar het hoeft niet per se helpen het probleem van de schaduwrijke beoordelingen op de website, noch is het een voorbeeld zijn als de beoordelingen vliegen in dik en snel van de ene persoon in een zeer korte tijd.

Het zou interessant zijn om te zien hoe Amazon neemt deze promotie push voor Kansas, vooral als het bedrijf is gevraagd voor prikkels zoals een nabijgelegen internationale luchthaven, een business-vriendelijke omgeving en subsidies te kiezen voor de $5 miljard project — in plaats van het stromende reviews over baby-olie.

ZDNet heeft bereikt Amazon en zal updaten als we horen terug.

Vorige en aanverwante dekking

Paar belast met oplichting Amazone uit van $1.2 M in de elektronica Georgia stad biedt om de naam zelf Amazon beveiligde hoofdkwartier bod Amazon voor het ontwikkelen van een smart deurbel te leveren pakketten in uw huis

0