Kansas City borgmester spams Amazon anmeldelser i bud til hovedkvarteret

0
19

Nul

screen-shot-2017-10-12-at-10-57-05.jpg
Screenshot via Facebook

Borgmesteren i Kansas City har haft travlt med shopping, giver fem-stjernede anmeldelser til 1.000 Amazon produkter i et desperat forsøg på at sikre detail-gigant ‘ s hovedkvarter.

Måske for at trump Stonecrest byrådets forsøg på at bejle Amazon ved at tilbyde at omdøbe byen til Amazon, bør virksomheden vælge Georgien område for den nye bygning, Kansas Borgmester Sly James’ hepper shopping spree har helt sikkert tiltrukket sig opmærksomhed.

Ingen tvivl om at vælte sig i lykke omgivet af sin hest, tasker, bleer, baby olie og sharpies — sindet ufatteligt — byen officielt har været tilfreds med sine produkter til det punkt, at ren og skær glæde har dikteret af hvert enkelt produkt, der købes, har fortjent en fem-stjernet offentlig revision.

“10/10 vil anbefale denne hest taske fra OrrinSports,” de store fosser. “Jeg købte en til mig selv og én for alle kunst studerende i Kansas City, der rangerer tredje-mest i deltagelse per indbygger i landet.”

“Jeg kan være en voksen mand, men det betyder ikke, at jeg ikke kan sætte pris på den måde Johnson’ s gentle cleanse formel forkæler min sarte hud,” borgmesteren sagt på en anden fem-stjernet anmeldelse. “Hvis det lindrer en borgmester, forestille dig, hvor godt det vil dulme en lille baby. I virkeligheden, min by, kender en ting eller to om at tage sig af små babyer.”

Naturligvis, hver gennemgang-er opført på eget domæne, samt Amazon — nævner, Kansas City, og det er svært ikke at stikke sjov på dette interessant taktik.

Hvert produkt er går til velgørenhed, men du er nødt til at spørge, om anmeldelser vil blive betragtet som “falsk” eller ej, som bryder Amazon ‘ s servicevilkår.

Det er ikke til at foreslå, at borgmesteren ikke har haft sin hund, småkager, kat pander, eller Disney ‘ s Frosne kjole, men det betyder ikke nødvendigvis hjælpe problemet med skyggefulde anmeldelser på hjemmesiden på alle, ej heller betyder det, at et eksempel som anmeldelser flyve i tykt og fast fra en person, der i en meget kort tid.

Det ville være interessant at se, hvordan Amazon tager denne reklame fremstød for Kansas, især som virksomheden har bedt om incitamenter sådan en nærliggende internationale lufthavn og et business-venlige miljø og tilskud, skal være valgt for $5 milliarder projekt-snarere end fosser anmeldelser over baby olie.

ZDNet har nået ud til at Amazon og vil opdatere, hvis vi hører tilbage.

Tidligere og relaterede dækning

Parret sigtet for bedrageri Amazon ud af $1,2 M i elektronik Georgien city tilbyder at omdøbe sig selv Amazon for at sikre hovedkvarter bud Amazon til at udvikle en smart dørklokken til at levere pakker inde i dit hjem

0