Kansas City borgmästare spammar Amazon recensioner i-bud för huvudkontor

0
25

Noll

screen-shot-2017-10-12-at-10-57-05.jpg
Skärmdump via Facebook

Borgmästaren i Kansas City har varit upptagen med shopping, tilldelning av fem-stjärniga recensioner för 1 000 Amazon produkter i ett desperat försök att säkra detaljhandeln jätte andra högkvarter.

Kanske för att trump Stonecrest kommunfullmäktiges försök att uppvakta Amazon erbjuder sig att byta namn på staden till Amazon bör företaget välja Georgien området för den nya byggnaden, Kansas Mayor Sly James’ glad shopping spree har verkligen uppmärksammats.

Ingen tvekan om att vältra sig i lycka omgiven av sin häst väskor, blöjor, babyolja och tuschpennor — tanken svindlar — stadens officiella har varit nöjda med sina produkter till den grad att stora glädje har dikterat för varje produkt som köps in har fått ett fem-stjärnigt offentlig granskning.

“10/10 skulle rekommendera denna häst väska från OrrinSports,” den stora forsar. “Jag köpte en till mig och en till all konst studenter i Kansas City, som ligger på tredje plats-de flesta i deltagande per capita i landet.”

“Jag kan vara en vuxen man, men det betyder inte att jag inte kan uppskatta det sätt Johnson’ s gentle cleanse formel skämmer bort min känsliga hud,” borgmästaren sa på en annan fem-stjärnigt granskning. “Om det lugnar en borgmästare, tänk hur bra det kommer att lugna en liten baby. I själva verket är min stad vet en sak eller två om att ta hand om små barn.”

Naturligtvis, varje review-listade på sin egen domän samt Amazon — nämner Kansas City, och det är svårt att inte göra narr av detta intressant taktik.

Varje produkt är att gå till välgörenhet, men man måste undra om de recensioner som skulle anses vara “fake” eller inte, som bryter Amazon användarvillkor.

Det är inte att föreslå att borgmästaren har inte haft sin hund kex, katt kokkärl, eller Disney ‘ s Frysta klänning, men det betyder inte nödvändigtvis att problemet med skumma recensioner på webbplatsen på alla, inte heller det som ett exempel som recensioner flyga i tjock och snabbt från en person i en mycket kort tid.

Det skulle vara intressant att se hur Amazon tar denna pr-driva för Kansas, särskilt som företaget har begärt incitament såsom en närliggande internationella flygplats, ett företagsvänligt klimat och bidrag väljs till $5 miljarder i projekt-snarare än översvallande recensioner över baby oil.

ZDNet har nått ut till Amazon och kommer att uppdatera om vi hör av sig igen.

Tidigare och relaterade täckning

Par debiteras med svindleri Amazon ut $1,2 M i elektronik Georgien staden erbjuder att byta namn själv Amazon för att säkra huvudkontor bud Amazon för att utveckla en smart ringer på dörren för att leverera paket i ditt hem

0