Hvordan til at forsinke Windows-10 Falder Skabere Opdatering

0
28

Microsoft vil frigive Falder Skabere Opdatering til selskabets Windows-10-operativsystemet på oktober 17, 2017. Udrulningen af opdateringen, der begynder på den dato, men det kan tage måneder, før opdateringen tilbydes til alle enheder, der kører en tidligere version af Windows 10.

Administratorer kan hente opdateringen manuelt, enten ved hjælp af Windows Update, ved at downloade en update tool fra Microsoft, eller ved at downloade ISO-billeder.

Mens nogle brugere ønsker at downloade og installere Falde Skabere Opdatere med det samme på release, andre vil måske forsinke installationen af opdateringen. Måske fordi yderligere test er nødvendige før indsættelsen, eller vente og se, hvordan opdateringen er opfattet og hvis brugere, der installerer det, rapport store spørgsmål.

Hvordan til at forsinke Windows-10 Falder Skabere Opdatering

De valgmuligheder, du har til din rådighed til at forsinke Windows 10 Falder Skabere Opdatering, afhænger i høj grad på Windows-10 udgave.

Professionelle versioner af Windows 10, Windows 10 Pro og Enterprise for eksempel komme med indstillinger til at udskyde opdateringen. Denne indstilling er ikke tilgængelig i Home-udgaver af Windows 10.

Udskyde opgraderingen (Pro -, erhvervs-og Videreuddannelse)

Professionelle udgaver af Windows, 10 kommer med muligheder for at udskyde opdateringer. Dette kan angives enten i applikationen Indstillinger eller ved hjælp af politikker.

Ved Hjælp Af Gruppepolitik

group policy defer fall creators update

For at komme i gang, skal du åbne Redigeringsprogrammet til gruppepolitik på følgende måde:

  1. Tryk på Windows-tasten, type gpedit.msc, og tryk på Enter-tasten.

Naviger til følgende mappe: Computerens Konfiguration > Administrative Skabeloner > Windows-Komponenter > Windows Update > Hent Windows-Opdateringer

Dobbelt-klik på “Vælg, når Opdateringer er modtaget” til at åbne det politiske indstilling. Første ting du skal gøre, er at sætte den politiske til aktiveret. Dette aktiverer de muligheder, der er til rådighed.

Du har to muligheder for at udskyde opdateringen:

  • At udskyde den opdatering til Funktionen til op til 365 dage.
  • Pause Funktion opdateringer i op til 35 dage.

Bemærk, at Microsoft ikke bruge den form Nuværende Gren og Nuværende afdeling for Business længere, men bruger betegnelsen Semi-Årlige Kanal nu.

Med hver Semi-Årlige Kanal udgivelse, har vi begynde at indsætte højre væk til målrettet forbruger-enheder og gradvist rampe op til fuld implementering baseret på telemetri, som vi modtager.

Ved hjælp af programmet Indstillinger

defer updates settings

De samme indstillinger, som du kan finde i politik er også tilgængelige i applikationen Indstillinger. Tryk på Windows-i for at åbne applikationen Indstillinger, og gå til Opdatering Og Sikkerhed > Avancerede Indstillinger.

Læs også: Windows 10 KB3216755: Vigtige rettelser, Update-Kataloget eksklusive

Du kan udsætte den opdatering til funktionen til 365 dage på siden, eller sætte den på pause opdateringer indstilling i stedet for at blokere opdateringer til 35 dage. Bemærk, at du kan bruge den pause har kun én gang. Windows-10 kræver, at opdateringer bliver installeret, før du kan bruge pause opdateringer igen.

Udskyde opgraderingen (alle udgaver)

metered connection

Windows-10 Hjem-systemer kommer uden muligheder for at bruge udskyde opdateringer. En af de ting, som private brugere kan gøre, er at sætte den forbindelsestype, der skal måles. Dette blokerer de fleste opdateringer fra at blive installeret på enheden.

Hvordan du gør det afhænger af, om du bruger et Ethernet-netværk eller et Wi-Fi Internet forbindelse.

  • Ethernet: Brug Windows-jeg for at åbne programmet Indstillinger. Vælg Netværk Og Internet > Ethernet. Vælge den aktive Ethernet-forbindelse på side, og aktiver “sæt som målte forbindelse” option på den side, der åbnes.
  • Wi-Fi: Brug Windows-jeg for at åbne programmet Indstillinger. Gå til Netværk Og Internettet > Wi-Fi. Vælg den Wi-Fi-forbindelse, der er aktiv, og aktiver “sæt som målte forbindelse” option på den side, der åbnes.

Nu Læst: Fjernet, og forældede funktioner i Efteråret Skabere Opdatering.