Google sloten Home Mini ‘ s top-touch-paneel-functie na spionage blunder

0
18

Nul

Video: Google-Assistent komt naar meer luidsprekers en apparaten

Google heeft nu permanent verwijderd van de touch-to-activeer Google Assistent-functie op zijn eigen Mini smart speaker, na het tijdelijk uitschakelen van het in reactie op de persoonlijke levenssfeer.

Als ZDNet meldde gisteren, Google ‘ s eerste firmware update voor de Home Mini uitgeschakeld met de touch functie nadat het gevonden was dat een eenheid uitgedeeld, Gemaakt door Google de lancering werd de opname bijna alles gehoord, en het overbrengen van de gegevens naar Google.

Artem Russakovskii ontdekt de Home Mini was “per ongeluk bespioneren mij 24/7 dankzij een hardware fout”.

Volgens Google, sommige van de Home Mini-apparaten registreren “phantom” raakt aan de touch-panel, die ten onrechte werd wakker Google-Assistent, in Russakovskii het geval van duizenden keren per dag. Voorafgaand aan de update, gebruikers kunnen activeren Google kunstmatig intelligentie assistent door het aanraken van het scherm of door te zeggen “OK ” Google”.

Een opmerking beschrijven Home Mini-besturingselementen, zei de touch-functie was “tijdelijk uitgeschakeld”, wat suggereert dat Google werkt aan een oplossing, zodat deze weer inschakelen.

Maar Google heeft nu besloten om te doden van de functie voor het goede.

“We nemen de privacy van de gebruiker en de kwaliteit van het product zorgen zeer serieus. Hoewel we ontvingen slechts een paar meldingen van dit probleem, we willen de mensen in volledige gemoedsrust terwijl het gebruik van Google Home Mini, ‘ een Google-woordvoerder zei in een verklaring aan ZDNet.

“We hebben de keuze gemaakt om permanent te verwijderen van alle top-touch-functionaliteit op de Google Startpagina Mini. Net als voorheen, de beste manier om controle en activeren Google Startpagina Mini is door middel van een stem, door te zeggen ‘OK ‘ Google’ of ‘Hey Google’, die is al hoe de meeste mensen gaan met onze Google-producten. U kunt het volume niet aanpassen met behulp van de touch control aan de zijkant van het apparaat.”

De nieuwe status van de tap-functie is bijgewerkt in de Home Mini controls support pagina. Het verwijderen van alle top-touch-functionaliteit ook betekent dat je geen druk op het apparaat om muziek te bedienen, wekkers en timers.

Google help-pagina voor het probleem merkt op dat het verwijderen van de functie “verwarring” en geruststellen van gebruikers bij het gebruik van de Mini. De touch-functie zal permanent worden verwijderd in een update die moet worden voltooid door 15 oktober.

Google lanceerde de Home Mini in oktober en verwacht dat de eerste pre-order apparaten om het schip op 18 oktober. De $50 smart speaker is zijn antwoord op Amazon $50 Echo-Stip.

screen-shot-2017-10-12-at-11-19-31.png

Google verwijdert alle top-touch-functionaliteit van de Home Mini.

Afbeelding: Google

Vorige en aanverwante dekking

Google Home Mini fout links slimme opname van de spreker alles

Google heeft een firmware-update op te lossen een Home Mini bug dat het apparaat een bedreiging van de privacy.

Dingen in de echte wereld: de Vijf best use cases [Tech Pro Onderzoek]

Het aantal en de verscheidenheid van enterprise IoT initiatieven groeien, maar Gartner zegt dat de meeste bedrijven zijn nog steeds terug. Hier zijn een aantal dwingende use cases en wat kunnen bedrijven weg te nemen van hen.

0