Google prøver autoplaying videoer på YouTube til Android

0
42

Hvis du bruger den officielle YouTube-applikation på en Android-enhed, du har måske bemærket, at videoer begynder at afspille automatisk, når du åbner programmet, eller gennemse den valgte video på startskærmbilledet.

Android Centrale rapporter om, at Google kører en autoplaying videoer test i øjeblikket på YouTube-applikation til Android.

Videoer afspilles uden lyd, men de kan spille til ende, hvis du ikke sætte dem på pause, eller bevæge sig på. Dette kan være problematisk lige nu som standard autoplay-indstillingen gør ingen forskel mellem Android-enhed tilslutning type. Med andre ord, videoer vil automatisk afspilning, uanset om du har forbindelse til Wi-Fi eller ej.

youtube autoplay

Android-brugere, der opdager denne adfærd kan ændre dette i indstillingerne. Åbn Konto > Indstillinger > Generelt, og find nyt Spil, som du gennemse indstilling der.

Du kan indstille den til off eller “kun på WiFi”. Off deaktiverer funktionen slukkes helt, hvilket betyder, at videoer ikke autoplay længere på skærmen Hjem. Hvis du vælger kun på Wifi, videoer vil kun autoplay, hvis enheden er tilsluttet en WiFi-router eller access point.

Mange populære tjenester og applikationer, der spiller videoer automatisk. Twitter, Facebook og Instagram gør det for eksempel, og så har Google nu, i det mindste for en del af YouTube befolkning på Android.

YouTube spillet videoer automatisk før, men kun efter en video, du har set ender. Denne nye autoplay adfærd er anderledes, da det spiller video, mens du ruller på skærmen Hjem.

Check ud:

  • Google prøver nye video autospil på YouTube
  • Hvordan Til At Stoppe Video Automatisk Afspilning På Youtube
  • Hvordan til at Stoppe To YouTube-Videoer Fra at Spille Samtidigt

Læs også: Google Billeder: Del Dit Bibliotek forklaret

Afsluttende Ord

Mens jeg har ikke noget imod videoer, som autoplay, når jeg åbner dem specielt, jeg kan ikke lide det, når service afspille videoer automatisk, når jeg ikke. Ikke alene er det spild af båndbredde, især hvis jeg ikke ønsker at se video, det er også at træffe beslutninger på mine vegne uden at spørge mig om det først. Det kan også betyde, at reklame, der skal indlæses automatisk, mens du ruller (jeg har ikke de har endnu ikke i min YouTube-app ‘ en og ikke kan bekræfte om dette er tilfældet).

Funktionen er testet i Android app i øjeblikket.

Nu kan Du: Hvad er dit take på autoplaying videoer på YouTube, og i almindelighed?