Google grøfter Hjem Mini ‘ s top-berøringspanel efter spionage bommert

0
23

Nul

Video: Google Assistent kommer til at flere højttalere og apparater

Google har nu fjernet permanent touch-til-aktivér Google Assistent-funktionen på sit Hjem Mini smart højttaler, efter midlertidigt at deaktivere det i svar til privatlivets fred.

Som ZDNet rapporterede i går, Google ‘ s første opdatering af firmware til Hjemmet Mini slukket touch-funktion, efter at det var konstateret, at en enhed, der udleveres på Lavet af Google lancere en optagelse næsten alt, hvad den har hørt og indberetning af data til Google.

Artem Russakovskii opdagede Hjem Mini var “uforvarende udspionerer mig 24/7 på grund af et hardware fejl”.

Ifølge Google, nogle af de Hjem Mini-enheder var registrering af “phantom” rører på touch-panel, som forkert vågnede Google-Assistent, i Russakovskii sag tusindvis af gange om dagen. Forud for opdateringen, brugere kan aktivere Google kunstigt intelligens assistent ved enten at trykke på panelet eller ved at sige: “OK, Google”.

En support-note, der beskriver Hjem Mini ‘ s kontrol, sagde touch funktionen var “midlertidigt deaktiveret”, hvilket tyder på, at Google arbejder på en løsning til at reenable det.

Men Google har nu valgt at dræbe de har til gode.

“Vi tager brugernes privatliv og produkt kvalitet bekymringer meget alvorligt. Selv om vi kun modtaget et par rapporter om dette emne, vi vil have folk til at have fuldstændig ro i sindet, mens du bruger Google Startside Mini” en Google-talsmand sagde i en erklæring til ZDNet.

“Vi har truffet den beslutning, at permanent fjerne alle top-touch-funktionalitet på Google Startside Mini. Som før, den bedste måde at kontrollere og aktivere Google Startside Mini er gennem tale, ved at sige “OK Google” eller “Hey Google’, som allerede er sådan, de fleste mennesker engagere sig i vores Google Startside produkter. Du kan stadig justere lydstyrken ved hjælp af touch-kontrol på siden af enheden.”

Den nye status af tap-funktionen er blevet opdateret i Hjemmet Mini-kontrol-støtte side. Fjerne alle top-touch-funktionalitet betyder også, at du ikke kan trykke på den enhed, til at styre musikken, alarmer, og timere.

Siden hjælp til Google for udstedelsen konstaterer, at det fjernede den funktion at “undgå forvirring”, og for at berolige brugerne, når du bruger Mini. Touch funktionen vil blive fjernet permanent, i en opdatering, der skal være afsluttet inden oktober 15.

Google lancerede Hjem Mini i oktober, og forventer, at de første pre-order-enheder at sende oktober 18. $50 smart højttaler er svaret til Amazon ‘ s $50 Echo Prik.

screen-shot-2017-10-12-at-11-19-31.png

Google fjerner alle top-touch-funktionalitet fra Hjemmet Mini.

Billede: Google

Tidligere og relaterede dækning

Google Startside Mini fejl venstre smart højttaler til at optage alt

Google har frigivet en firmware-opdatering for at løse et Hjem Mini bug, der gjorde enheden beskyttelse af personlige oplysninger trussel.

IoT i den virkelige verden: top Fem use cases [Tech Pro Forskning]

Antallet og variationen af virksomhedens IoT initiativer, der er i vækst, men Gartner siger, at de fleste virksomheder stadig holder tilbage. Her er nogle overbevisende use cases, og hvad virksomheder kan tage væk fra dem.

0