Første kig på Microsoft Edge Preview til Android

0
63

Microsoft har netop frigivet en beta version af selskabets første Android-web-browser; Microsoft Edge Preview er navnet på den browser, og mens den deler navn med Windows-10 standard-browser, det er ikke baseret på Kanten-kode for det meste, men bruger Googles Blinker motor i stedet for browseren.

Microsoft Edge Preview er tilgængelig for Android-4.4. Mens der er opført som en beta-version, der er unoterede lige nu, det er tilgængeligt for alle Google Play-brugere, og ikke kun brugere, der deltager i beta-programmet.

Et af de vigtigste formål at udgive en browser til Android (og iOS) er at give Microsoft-kunder, der bruger Windows muligheder for at synkronisere browsing data mellem Kanten på skrivebordet og Kant på mobile enheder.

Bemærk: Brug og crash rapport, der sendes til Microsoft, er som standard slået til. Du kan deaktivere det under Indstillinger > Personlige > Forbrug og rapporter om nedbrud.

Microsoft Edge Preview til Android

microsoft edge preview android

Microsoft Edge Preview kommer med indstillinger til at synkronisere data mellem den mobile browser og Kanten på skrivebordet. Dette kræver Windows-10 Falder Skabere Opdatering, men der vil blive frigivet i næste uge (17 oktober 2017).

Favoritter og læsning liste er synkroniseret på tværs af enheder og brugere af Kant kan bruge “fortsætte på PC” – funktionen til at flytte indhold mellem mobile enheder og Pc ‘ er.

Den mobile browser kommer med funktioner kendt fra desktop-versionen af Microsoft Kant. Favoritter og læseliste der er allerede nævnt; der er hub ‘ en udsigt, der fungerer som et bibliotek og giver adgang til favoritter, browserdata, bøger, og læser listen.

Microsoft Edge Preview-version til Android kommer med en QR-Kode Læser til nem scanning af QR-koder i den mobile browser, og stemme søge støtte.

Læs også: Efter et år, Bevægelse Stillbilleder lander på Android

Kant viser et mikrofon ikon i adresselinjen, hvor du kan trykke på for at interagere med browseren ved hjælp af din stemme.

Microsoft har tilføjet privat browsing-tilstand, der hedder InPrivate, at Microsoft Edge Preview for Android så godt. Mode-browsing fjerner spor såsom cookies eller browserhistorik, når brugeren afslutter den automatisk.

De indstillinger, der er temmelig grundlæggende, men der er sandt for Kant til skrivebordet, så godt. Du får mulighed for at ændre standard søgemaskine, og til at deaktivere lagring af adgangskoder, betalinger og former.

Der er en sektion, der giver dig mulighed for clear browsing data, skal du aktivere do not track og deaktivere forslag til søgning og webadresser, et tilgængelighed afsnit for at ændre tekstens størrelse, og en side, tilladelser sektion for at kontrollere cookie, JavaScript, kamera og anden adfærd, af websteder, som du kan åbne i Microsoft Edge Preview til Android.

Afsluttende Ord

Microsoft Edge Preview til Android er ret hurtigt takket være den Blinker motor. Det åbner hurtigt, indlæser hjemmesider hurtigt, tilbyder god web-kompatibilitet, og kontrol over webstedstilladelser.

Edge-brugere på skrivebordet, der surfer på nettet på deres mobile enheder samt måske ønsker at tjekke det ud, som de kan drage størst fordel af browseren.

Nu kan Du: Hvad er dit første indtryk af Kant til Android?