Facebook inzetten op mobiele VR: ik ben niet van het nemen van het aas

0
20

Nul

Facebook lanceert een nieuwe virtual reality (VR) – headset die geen aparte PC te bedienen — maar VR ontbreekt cruciale onderdelen om het een mainstream succes.

Facebook CEO Mark Zuckerberg vertelde de deelnemers van de firma ‘ s jaarlijkse virtual reality developers conference in San Jose, Calif., op woensdag dat de nieuwe headset, “Oculus” kost $199 en schip in 2018.

screen-shot-2017-10-12-at-08-28-45.jpg
Oculus

Het nieuwe product is bedoeld om meer praktische en toegankelijke dan Facebook ‘ s huidige vlaggenschip, de VR-apparaat, de Oculus Rift, die vereist dat een gekoppelde computer systeem te werken — het beperken van het gebruik om het huis en voor degenen die het zich kunnen veroorloven een PC met de specificaties die nodig zijn voor virtual reality toepassingen.

Oculus Gaan is bedoeld voor diegenen die niet beschikken over een Samsung smartphone. U kunt al kopen de Versnelling VR die een vergelijkbaar, draagbaar apparaat, maar je hebt een high-end Samsung-apparaat voor het bedienen van de headset.

Google Dagdroom is een ander alternatief dat werkt met een breder scala van smartphones, en de prijs van de HTC-Vive is onlangs teruggebracht.

Facebook heeft ook besloten om slash de prijs van de Rift $399 en $499 en de plannen voor de verhoging van de mogelijkheden van Facebook Ruimtes, een platform voor het verbinden van mensen in een virtuele ruimte.

Oculus zegt het alles-in-één apparaat “betekent een enorme sprong voorwaarts in het comfort, de visuele duidelijkheid en gemak-of-gebruik,” maar zal de consument het aas te nemen?

Google Glass en de augmented reality kan de focus is een complete flop buiten de onderneming, maar ook leveranciers over de hele wereld zijn op zoek naar virtual reality toepassingen als de toekomst.

Ook: Apple previews ARKit apps, Google lanceert ARCore: alles over business, ontwikkelaars | AR naar de sleutel tot zakelijk, VR-land met de consument, zegt IDC | Ontwikkelaars krijgen een bredere VR markt met Oculus Go | toestaan upskill updates AR platform voor gemakkelijker enterprise-implementatie | Zijn head-mounted displays echt gaat verkopen in 2021? | HTC bezuinigingen prijs van Vive en virtual reality-systeem door $200, zou kunnen aansporen meer enterprise-piloten

Bedrijven, waaronder Qualcomm ontwikkelen VR-klaar chips, Dubai is van plan om gebruik te maken van de virtuele realiteit door het creëren van aquaria ter vervanging van de traditionele beveiliging cabines, VR apps worden ontwikkeld voor iets van gaming in de gezondheidszorg scenario ‘ s, waar we op een dag zie onze chirurgen, artsen en verpleegkundigen worden opgeleid door VR eerder dan de meer traditionele methoden als ze leren over het menselijk lichaam.

In het verenigd koninkrijk, een aantal hospices de zorg voor het einde van het leven van patiënten met terminale ziekten zijn aan het experimenteren met VR headsets voor het transporteren van hun patiënten terug naar de bekende gebieden en geven verlichting van de wanden van de gezondheidszorg eenheden, en in een recent interview, Facebook CTO Mike Schroepfer zei de technologie kan ook worden toegepast om de lucht te reizen, “omdat het op die manier beter dan de rug-van-de-stoel-monitor of mijn telefoon.”

TechRepublic: Video: Dell ziet een rooskleurige toekomst in het mixed reality | HP kondigt ‘ s werelds eerste draagbare, VR PC-rugzak voor business | CNET: Uw virtuele realiteit gids

Er zijn toepassingen in vele sectoren die VR kunnen verbeteren of transformeren helemaal. Externe vergaderingen die geen knip elke 10 seconden, meer betrouwbare en moffelen externe ruis, professionele training, leren hoe te rijden zonder het plaatsen van anderen in gevaar — de mogelijkheden voor het bedrijfsleven zijn eindeloos.

Echter, de aanname is traag in de consument rijk — ondanks Facebook ‘ s hoopt te duwen tot een miljard mensen in de vaststelling van de virtuele realiteit, en een aantal elementen van een succesvolle overgang naar het reguliere ontbreken.

“Dit is een geweldige kans, niet alleen voor bedrijven maar voor de lange termijn levensvatbaarheid van de VR,” Oculus zei. “Uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven, VR moet blijven om de impact van de manieren waarop we samenwerken, ontdekken en leren, op schaal.”

AR en VR: De toekomst van werken en spelen?Onderzoek: 67 procent overweegt adoptie van augmented reality in de enterpriseExecutive ‘ s guide to the business value van VR en AR (gratis ebook)Tien sectoren met behulp van augmented reality en virtuele realityFive tips voor het creëren van virtuele realiteit product demosFive manieren augmented reality zal transformeren uw businessGoInStore maakt gebruik van AR om te vervagen de lijn tussen de online en in-store ervaring

Nou, het hoeft niet. Collaboration tools zijn het meest vaak gevonden online of op zakelijke netwerken, er zijn een paar voorbeelden — eventueel — van de VR wordt gebruikt op de massa schalen voor het leren, en de enige echte “ontdekking” in spelen is ontdekken hoe leuk sommige VR-apps zijn.

De consument kan nog steeds geïnteresseerd is in het budget-vriendelijke VR-apparaten. Echter, VR weinig meer is dan een-meestal-een dure of ingewikkelde gimmick, een leuke tool voor gaming thuis of in een experimenteel apparaat op dit moment.

Iets wat van cruciaal belang is nog ontbreekt in de VR-industrie — noodzaak.

Er is geen verplichting in de samenleving voor een draagbare VR apparaat, en dus ongeacht de prijs of specificaties, totdat er een echte noodzaak voor consumenten of bedrijven om te omhelzen VR, het zal waarschijnlijk niet al te veel verder.

Onze smartphones zijn geworden van een dergelijke noodzaak. Misschien wel belangrijker dan het bezitten van uw eigen vervoer, smartphones hebben ervoor gezorgd dat veel in het bedrijfsleven zijn altijd bereikbaar en bellen, lijnen in de communicatie en de toegang tot Internet-services zijn meestal altijd beschikbaar, en het idee van het niet hebben van een mobiele telefoon in het Westen wordt gezien als vreemd, tenzij je een minor.

Smartphones zijn nu verging op nodig, of het nu voor werk of spelen, maar VR ontbreekt dwingende redenen zijn aan te nemen buiten een gaming kamer in huis of als er een onvergetelijk kerstcadeau.

Er is ook de kloof tussen de realiteit en virtuele realiteit. Als u een headset ergens je je veilig voelt, zoals thuis of in een auto, misschien, VR kan maken je kwetsbaar.

Op dezelfde manier dat die vastgelijmd aan hun smartphones leiden tot verkeersongevallen tijdens het rijden of bij het oversteken van een weg, de VR in de echte wereld, zonder enige terughoudendheid, kan riskant zijn (en niet te vergeten hoe iemand lopen op de weg het dragen van een VR-headset kan worden bekeken door anderen, zoals Google Glassholes toonde ons enkele jaren geleden).

Virtual reality is een nieuw, spannend, en de beperkte inhoud die momenteel verkrijgbaar is, is nog steeds verbazingwekkend om te ervaren. Maar de rechte kloof tussen de werkelijkheid en de VR kan vertrappen de brandende behoefte van consumenten om grote tot het nemen van dergelijke headsets.

Vijf manieren augmented reality zal transformeren uw businessGoInStore maakt gebruik van AR om te vervagen de lijn tussen de online en in-store experienceFive manieren waarop uw bedrijf kunnen krijgen zakelijke waarde van virtuele realityMarxent en Lowe ‘ s partner te gebruiken VR om te helpen de klant te visualiseren verbeteringen aan het huis

Augmented of gemengde realiteit, waar je steeds bewust van je omgeving en in staat om te reageren op risico ‘ s, is een meer comfortabele stelling.

Reclame in het algemeen niet gebaseerd op iemand die een apparaat, maar het ervaren van de angst van het niet bezitten van iets. Tenzij je me een goede reden om niet te vrezen het bezit van een VR-headset-of het nu invloed op mijn werk, sociale leven, of een ander cruciaal element gekoppeld aan mijn levensstijl — ik wil niet kopen, en niet in de nabije toekomst.

Vorige en aanverwante dekking

Dubai airport te vervangen security stands, gezicht scant met vis Amazon voor het ontwikkelen van een smart deurbel te leveren pakketten in uw huis, kunt U deze eet duurzame zachte robots

0