Eerste blik op Microsoft Edge Preview voor Android

0
23

Microsoft heeft zojuist een beta-versie van de Android web browser van Microsoft Edge Preview is de naam van de browser, en terwijl hij deelt de naam met Windows 10 standaard browser, het is niet gebaseerd op het Rand-code voor het grootste deel, maar maakt gebruik van Google ‘ s Blink-engine in plaats van de browser.

Microsoft Edge Preview is beschikbaar voor Android 4.4. Terwijl weergegeven als een beta-versie die niet is vermeld, is beschikbaar voor alle gebruikers van Google Play, en niet alleen de gebruikers die deelnemen aan het beta-programma.

Een van de belangrijkste doelen van het vrijgeven van een browser voor Android (en iOS) is om klanten van Microsoft die gebruik maken van de mogelijkheden van Windows te synchroniseren browse-gegevens tussen de Rand op de desktop en de Rand op mobiele apparaten.

Opmerking: het Gebruik en de crash rapport verzenden naar Microsoft is standaard ingeschakeld. U kunt uitschakelen onder Instellingen > Privacy > Gebruik en crash-reports.

Microsoft Edge Preview voor Android

microsoft edge preview android

Microsoft Rand Voorvertoning komt met opties voor het synchroniseren van gegevens tussen de browser en de Rand op de desktop. Dit vereist de Windows-10 Vallen Makers werken maar die zal worden uitgebracht volgende week (17 oktober 2017).

Favorieten en leeslijst gesynchroniseerd op alle apparaten en gebruikers van de Edge kunnen gebruik maken van de “doorgaan op de PC” functie voor het verplaatsen van de inhoud van mobiele apparaten en Pc ‘ s.

De mobiele browser is uitgerust met functies bekend van de desktop-versie van Microsoft Rand. Favorieten en het lezen van de lijst zijn reeds genoemd; er is de hub bekijken die fungeert als een bibliotheek en biedt toegang tot favorieten, de geschiedenis, boeken en lezen.

De Microsoft Edge Preview-versie voor Android wordt geleverd met een QR-Code Reader voor het eenvoudig scannen van QR-codes in de mobiele browser, en voice search ondersteunen.

Lees ook: Na een jaar, Motion foto ‘ s landt op Android

Edge geeft een microfoon pictogram in de adresbalk weergegeven die u kunt tik op om te communiceren met de browser met behulp van uw stem.

Microsoft heeft toegevoegd de private browsing-modus InPrivate genoemd, naar Microsoft Edge Preview voor Android. De modus verwijdert bladeren sporen zoals cookies of browsegeschiedenis wanneer de gebruiker verlaat het automatisch.

De instellingen zijn vrij basic, maar dat geldt voor de Rand voor de desktop. Je krijgt de opties om de standaard zoekmachine, en voor het uitschakelen van het opslaan van wachtwoorden, betalingen en vormen.

Er is een privacy-sectie waarmee u browsegegevens wissen, schakelt do not track-en uitschakelen zoeken en url-suggesties, toegankelijkheid afdeling om te veranderen van de grootte van de tekst, en een sectie machtigingen voor de site te controleren cookie, JavaScript, camera en andere gedrag van de websites die u opent in Microsoft Edge Preview voor Android.

Slotwoord

Microsoft Edge Preview voor Android is vrij snel dankzij de Blink-engine. Het opent snel, veel sites snel, heeft een goede web-compatibiliteit, en de controle over de machtigingen voor de site.

Edge-gebruikers op de desktop die internetten op hun mobiele apparaten kunnen willen om het te controleren, omdat zij kunnen profiteren het meeste van de browser.

Nu Jij: Wat is je eerste indruk van de Rand voor Android?