De tests van Google autoplaying video ‘ s op YouTube voor Android

0
24

Als u het gebruik van de officiële YouTube-applicatie op een Android-apparaat, u hebt misschien gemerkt dat de video ‘ s beginnen automatisch af te spelen wanneer u de toepassing opent of bekijk de video selecteren op het Home-scherm.

Android Central meldt dat Google loopt een autoplaying video ‘ s test momenteel in de YouTube-applicatie voor Android.

Video ‘ s afspelen zonder geluid, maar ze spelen tot het einde als je niet onderbreken of te verplaatsen. Dit kan problematisch zijn nu als de standaard instelling maakt geen onderscheid tussen de Android-toestel van het type verbinding. In andere woorden, video ‘ s afspelen, ongeacht of u bent verbonden met een Wi-Fi of niet.

youtube autoplay

Android-gebruikers die kennisgeving dit gedrag kan veranderen in de instellingen. Open Account > Instellingen > Algemeen, en naar de nieuwe Spelen als je bladeren door de instelling.

U kunt deze op off of “alleen op WiFi”. Uit hiermee wordt de functie uitgeschakeld, wat betekent dat video ‘ s niet afspelen meer aan op het Home-scherm. Als u alleen op Wifi, video ‘ s alleen afspelen als het apparaat is verbonden met een WiFi-router of access point.

Veel populaire diensten en toepassingen, video ‘ s afspelen automatisch. Twitter, Facebook en Instagram doen bijvoorbeeld, en dus heeft Google nu, althans voor een deel van de YouTube bevolking op Android.

YouTube afgespeeld video ‘ s automatisch voor, maar na een video die je zag eindigt. Deze nieuwe autoplay gedrag is anders, zoals het afspelen van video terwijl u bladert in het Home-scherm.

Check-out:

  • Google test nieuwe video autoplay functie op YouTube
  • Hoe Om Te Stoppen Met Video-Afspelen Op Youtube
  • Hoe te Stoppen met de Twee YouTube-Video ‘ s Afspelen Tegelijk

Lees ook: Google Foto ‘ s: Deel Je Bibliotheek uitgelegd

Slotwoord

Terwijl ik het niet erg dat video ‘s automatisch afspelen wanneer ik ze open speciaal, ik houd niet van het diensten als video’ s afspelen automatisch als ik het niet doe. Het is niet alleen verspilling van bandbreedte, vooral als ik niet wil om de video te bekijken, het is ook het nemen van beslissingen op mijn naam zonder mijn toestemming over het eerste. Het kan ook betekenen dat de advertentie wordt automatisch geladen terwijl je scrollt (ik heb niet de functie nog in mijn YouTube-app en kan niet controleren of dat het geval is).

De functie is getest in de Android app is momenteel alleen.

Nu U: Wat is uw mening over de autoplaying video ‘ s op YouTube en in het algemeen?