Cisco uppdateringar ACI för kunder som flyttar till en multi-cloud strategi

0
25

Noll

aci.png

Cisco på torsdagen meddelade uppdaterar sin software-defined networking (SDN) erbjuder, Ansökan Centrerad Infrastruktur ( ACI), med avsikt att förenkla nätverkshantering för det växande antalet kunder som antar komplexa, multi-cloud strategier.

Den senaste versionen (ACI 3.0) erbjuder förbättrad säkerhet och förenklad hantering för varje kombination av arbetsbelastning i behållare, virtuella maskiner och ren metall för privata moln och on-premise datacenter.

“Genom att automatisera grundläggande IT-verksamhet med en central policy över flera datacenter och olika länder, ACI: s nya multi-site management förmåga hjälper operatörer lättare att flytta och hantera arbetsbelastning med en enda glasruta – ett viktigt steg i att leverera på Cisco vision för att möjliggöra ACI Överallt” – Ish Limkakeng, SVP för data center nätverk på Cisco, sade i ett uttalande.

ciscoaci.png

Cisco ACI-plattformen har utvecklats väl och hade ett rekordkvartal i Q4 2017 med 38 procent i tillväxt. Det är Cisco snabbast växande data center byta plattform.

Nya funktioner inkluderar:

Multi-site Management: Kunder kan ansluta och hantera flera ACI tyger som är geografiskt fördelade för att förbättra tillgängligheten genom att isolera fel domäner. De kan också använda en enda management portal för en global tanke på nätet politik.Kubernetes Integration: Kunder kan distribuera deras arbetsbelastning som mikro-tjänster i behållare,definiera ACI network policy för dessa genom Kubernetes, och få enhetlig nätverk konstruktioner för behållare, virtuella maskiner, och bare-metal.Nytt Användargränssnitt: Den nya versionen erbjuder mer konsekvent layout och förenklad topologi utsikt, samt felsökning guider. Förutom det nya ANVÄNDARGRÄNSSNITTET, det finns nya funktioner för att förbättra synligheten och flexibilitet, till exempel möjligheten att mäta fördröjningen mellan ansökan end-points, och end-point grupper.Säkerhet: ACI 3.0 använder Första Hop Säkerhet integration för att lindra attacker som IP/MAC spoofing. Användare kan också automatiskt verifiera arbetsbelastning och placera dem i betrodda säkerhet grupper.

The rising tension between IoT and ERP systems

Den ökande spänningen mellan IoT-och ERP-system

Sakernas Internet är den nya gränsen. Men generationer av ERP-system är inte konstruerade för att hantera globala nätverk av sensorer och enheter.

Läs Mer

0