Cisco opdateringer ACI for kunder, der flytter til et multi-cloud-strategi

0
25

Nul

aci.png

Cisco torsdag annonceret opdateringer til software-defined networking (SDN) tilbyder Ansøgning Centreret Infrastruktur ( ACI), med den hensigt at forenkle network management for det voksende antal af kunder vedtagelse af komplekse, multi-cloud strategier.

Den seneste udgave (ACI 3.0) giver forbedret sikkerhed og forenklet administration for enhver kombination af arbejdsbyrden i beholdere, virtuelle maskiner, og bare metal for private skyer og on-premise datacentre.

“Ved at automatisere grundlæggende IT-drift med en central politik på tværs af flere datacentre og geografiske områder, ACI’ s nye multi-site management kapacitet hjælper netoperatører lettere at flytte og håndtere arbejdsopgaver med en enkelt rude af glas – et vigtigt skridt i at levere på Cisco ‘ s vision for at aktivere ACI-hvor som Helst,” Ish Limkakeng, SVP-data-center-netværk på Cisco, sagde i en erklæring.

ciscoaci.png

Cisco ‘ s ACI-platformen har klaret sig godt og havde en rekord kvartal i 4. Kvartal i 2017 med 38 procent vækst. Det er Cisco ‘ s hurtigst voksende data center skifte platform.

Nye funktioner omfatter:

Multi-site Management: Kunder kan oprette og administrere flere ACI stoffer, der er geografisk fordelt til at forbedre tilgængeligheden ved at isolere fejl domæner. De kan også bruge en enkelt management portal for en global view af netværket politik.Kubernetes Integration: Kunder kan implementere deres arbejdsbyrde som mikro-tjenester i beholdere,definere ACI netværk politik for disse gennem Kubernetes, og få samlet netværk konstruktioner til beholdere, virtuelle maskiner, og bare-metal.Ny Brugergrænseflade: Den nye version byder på mere ensartet layout og forenklet topologi synspunkter, samt fejlfinding guider. I tillæg til den nye BRUGERGRÆNSEFLADE, der er nye muligheder for at forbedre synlighed og fleksibilitet, såsom evnen til at måle forsinkelse mellem anvendelsen af end-point, og end-point grupper.Sikkerhed: ACI 3,0 bruger Første Hop Sikkerhed integration for at afbøde angreb som IP/MAC spoofing. Brugere kan også automatisk godkende arbejdsmængder og placere dem i tillid til sikkerheden grupper.

The rising tension between IoT and ERP systems

Den stigende spænding mellem Ti og ERP-systemer

Tingenes Internet er den nye grænse. Men generationer af ERP-systemer er ikke designet til at håndtere globale netværk af sensorer og enheder.

Læs Mere

0