Australië kondigt 5G strategie

0
16

Nul

De australische Minister van Communicatie Mitch Fifield heeft aangekondigd dat de federale overheid ontwikkelde een papier waarin een 5G-beleid voor Australië, met inbegrip van de oprichting van een werkgroep om samen te werken met de industrie.

De 5G: het Inschakelen van de economie van de toekomst document [PDF] lijsten zijn onmiddellijke acties op 5G als het maken van spectrum beschikbaar in een tijdige wijze; actief deel te nemen in het internationale standaardisatie-proces; “het stroomlijnen van regelingen” om telecombedrijven te implementeren infrastructuur in een tijd – en kosten-efficiënte manier; en de herziening van telco voorschriften om te zorgen dat ze geschikt zijn voor hun doel voor 5G.

“Efficiënte uitrol van 5G en het gebruik van de services ondersteunt, is het potentieel voor de productie van ingrijpende economische en sociale voordelen en ondersteuning van de groei van Australië’ s digitale economie,” de krant zegt.

“De sector communicatie zal leiden dat de uitrol van 5G-netwerken in Australië. Echter, de overheid kan het maken van het beleid en de regelgeving ter ondersteuning van een meer efficiënte uitrol, gezien de potentiële voordelen voor de economie.”

Een nieuw spectrum management framework zal worden in plaats van in 2019, de krant zegt, en de Australian Communications and Media Authority (ACMA) zal de 3,6 GHz spectrum band die het heeft onderzocht voor 5G — een veiling te organiseren in 2018.

De overheid zal dan “zorgen voor een sterke participatie” door Australië in internationale discussies over het spectrum van de harmonisatie, de krant zegt.

Het inschakelen van een snellere implementatie van de infrastructuur door telecombedrijven zullen het betrekken van de overheid de uitvoering van een tranche van de wijzigingen aan vervoerder bevoegdheden en immuniteiten na overleg met de industrie.

“5G wordt verwacht dat extra infrastructuur in nieuwe vormen, met inbegrip van kleinere cellen en meer dicht gelegen antennes, met name in het gebruik van high-band spectrum. Dragers hebben specifieke bevoegdheden en waarborgen met betrekking tot de telecommunicatie-infrastructuur, implementatie en installatie … [die] hebben bestaan in hun huidige vorm sinds 1997,” het papier legt.

“De regering heeft onlangs geraadpleegd over de voorgestelde nieuwe regelingen die rekening houden met de technologische ontwikkelingen en veranderingen in de operationele praktijken, evenals het identificeren van kansen stroomlijnt de implementatie processen. Onder deze voorgestelde nieuwe regeling, mobiele providers in staat zou zijn om de uitrol van nieuwe communicatie technologieën zoals 5G efficiënter.”

De regering is ten slotte werken te “moderniseren” telco wettelijke regelingen, alsmede de beoordeling van de beveiliging.

“Bij de uitvoering van de hervorming, de regering is gebleken dat de communicatie regelgevend kader moet voldoende flexibel zijn om de opkomst van nieuwe technologieën en business-modellen,” de krant zegt.

“Cybersecurity zal een kritische beschouwing als 5G is ingezet … [en] van de gebruiker toestemming zal een gedeelte van de toenemende complexiteit door de kruising tussen autonome systemen en het individu.

“De industrie heeft een sterke prikkels aan te pakken cybersecurity risico’ s in de 5G ‘ s nieuwe vormen van netwerk-implementaties en-systemen. Echter, de regering zal blijven tot het beoordelen van cybersecurity en privacy problemen als ze zich ontwikkelen om ervoor te zorgen Australiërs hebben vertrouwen in het gebruik van 5G.”

De regering heeft ook opgemerkt in de richtingen papier dat het zal blijven werken door middel van andere zaken door de 5G werkgroep.

“De regering erkent dat als 5G blijft ontwikkelen, en andere kwesties in verband met de technologie zal waarschijnlijk ontstaan waarvoor een toekomstige handeling van de overheid. In het bijzonder, terwijl er mogelijkheden zijn voor 5G maken van de gehele economie in transformatie, dit vereist een breder onderzoek van de sectorale regelgeving,” de krant zegt.

“Daartoe zal de regering samen te werken met de industrie te bevorderen van een voortdurende dialoog over 5G buiten de lancering van dit papier te identificeren en verwijderen van sectorale barrières zijn voor een succesvolle en tijdige uitrol.

“De werkgroep zal een platform creëren voor deze strategische dialoog met een mandaat om te zoeken naar mogelijkheden en nieuwe problemen op 5G. Dit zal zorgen voor een betere dekking over de regering van de zich ontwikkelende beleid en regelgevende uitdagingen in verband met 5G.”

Australische Mobile Telecommunications Association (AMTA) CEO Chris Althaus — die verantwoordelijk was voor het opzetten van Australië industrie 5G Groep — verwelkomd Fifield de aankondiging, zeggende: het is noodzakelijk voor de overheid om ondersteuning van de 5G uitrol door middel van regelgeving en beleid van de instellingen.

“5G zal een kern element van de toenemende connectiviteit waarmee innovaties zoals het Internet van de Dingen, verbeterde mobiele breedband, massief en kritische machine communicatie — essentieel om een succesvolle digitale economie en de genetwerkte samenleving,” Althaus zei.

“AMTA ondersteunt de regering de doelstelling ‘creëren van een omgeving die het mogelijk maakt Australië telecommunicatie-industrie te zijn in de voorhoede van het grijpen van de voordelen van 5G over onze economie’.”

De aankondiging volgde Shadow Minister van Communicatie Rowland en Michelle op woensdag feliciteert de Britse regering voor het formuleren van een 5G-strategie, zeggende: dit zal waarschijnlijk zorgen voor het Verenigd Koninkrijk is een wereld leider in de digitale economie.

“De BRITSE regering kondigde een 5G-strategie, waarin staat dat ‘als onderdeel van hun moderne industriële strategie, het verenigd koninkrijk moet een globale leider in de volgende generatie van mobiele technologieën en digitale communicatie’ en dat ‘de taak van de regering is om de omgeving creëren voor dit gebeuren’,” zei Rowland.

“Ik beveel deze houding — deze bepaling. Door de instelling zich een ambitieus doel, het verenigd koninkrijk en vroeg profiteren van het potentieel van 5G en maak een toonaangevende digitale economie.

“Ik vraag u om te vergelijken: Hoe doen we het opzetten van Australië en profiteer van onze duidelijke sterke punten in de mobiele arena? Wat is de houding, de visie van onze overheid?”

Voorafgaand aan de publicatie van de aanwijzingen papier op donderdag, de enige van de armen van de overheid betrokken bij 5G was de ACMA, die vorige maand aangekondigd dat het voorstel voor het versnellen van de besluitvorming over het al dan niet gebruiken tot op de millimeter wave (mmWave) spectrum na het horen van de “urgentie” om opzij te zetten 5G spectrum.

Specifiek, de ACMA is op zoek naar “stroomlijnen” het begin van de overweging van de 26GHz-band, die bestaat 24.25-27.5 GHz spectrum, evenals “mogelijk andere mmWave bands”, na Telstra betoogd dat vroege toegang tot 5G spectrum volgend jaar is het “absoluut noodzakelijk” voor Australië te blijven van een mobiele leider als het is voor 3G en 4G.

De natie van de telco ‘ s hebben ook de voortzetting van het proces 5G-technologie, met Telstra, Optus en Vodafone werken aan proeven met Ericsson, Huawei, Nokia en Intel laten zien dat de snelheid en latency dat verschillende specifieke consumenten-en zakelijke applicaties kunnen bereiken.

“We besteden veel tijd aan het duidelijk op 5G; we hebben een heel programma van het werk,” Telstra CEO Andy Penn vertelde ZDNet laatste maand.

“We waren de eerste om de uitrol van ernstige 5G proeven, en dan hebben we een in-market live trial op de Gold Coast volgend jaar.”

Laatste Australische nieuws

Het beschuldigen van de overheid voor de verdediging van opdrachtnemer lax cybersecurity ‘een stuk’: Pyne

Optus Satelliet kondigt NBN Hemel Opbrengen service

Facial toezicht niet een zorg voor 2 in 3 Australiërs: Morgan poll

Het geheim van de F-35, P-8, C-130 gegevens gestolen in de Australische defensie aannemer hack

De australische regering zegt dat Centrelink robo-schuld zal nooit afmelden

0