Alibaba Cloud aan te bieden, host van Red Hat software

0
37

Nul

Alibaba Cloud zegt dat het zal beginnen met het aanbieden van Red Hat producten aan haar klanten, evenals gastheer van de laatste klanten op de openbare cloud-platform.

De cloud computing-onderneming van de Chinese e-commerce gigant, Alibaba Group, zei dat het had zich aangesloten bij Red Hat Certified Cloud en Service Provider-programma, dat bestaat uit de technologie-partners die is getest en gevalideerd voor het uitvoeren van de laatste open source aanbod.

Alibaba zei Red Hat producten snel zou worden beschikbaar gesteld op de cloud-markt, waaronder Red Hat Enterprise Linux op een pay-per-use-model. “Bovendien, In de komende maanden, Red Hat klanten kunnen verplaatsen in aanmerking komen, ongebruikte Red Hat abonnementen van hun datacenter te Alibaba Cloud”, de Chinese verkoper zei.

Zij heeft daaraan toegevoegd dat dit betekent dat klanten in staat zou zijn om te migreren van hun on-premise Red Hat abonnementen op Alibaba ‘ s public cloud, waarbij een directe relatie met de US open source software leverancier.

Het partnerschap zou bieden voor Red Hat toegang tot een omvangrijk potentieel aan klanten in China, waar Alibaba was de grootste publieke cloud provider en klanten opgenomen CITIC Group, China Huaneng Group, en PICC Financiën.

Alibaba in augustus zei de cloud business overgestoken 1 miljoen betalende klanten voor de eerste keer, klokken 2.43 miljard yuan (US$359 miljoen euro) in de omzet voor het kwartaal.

Op de deel, Red Hat, zei Azië was de snelst groeiende regio, maar de kleinste in termen van omzet en bijdrage. Op te merken dat dit momentum was waarschijnlijk te blijven, CEO Jim Whitehurst vertelde ZDNet in September 2016 dat de ontwikkeling van de landen in de regio stond op vele netto nieuwe infrastructuur projecten, eerder dan een vervanging voor de bestaande technologie en open source zou worden betrokken in een groot deel van deze projecten.

0