Guiderna från Lonely Planet för Android

0
18

Guiderna från Lonely Planet är en gratis applikation för Google Android som ger dig gratis cityguider sammanställd av Lonely Planet.

Det tar minst några förberedelser för att besöka en annan stad i ditt hemland eller annat land. Detta omfattar allt från att räkna ut hur man får det och var de vill bo, men också vad du vill se och göra när du är där.

Traditionella reseguider är mer och mer ersättas av online-lösningar, och en av de lösningar som är Guider av Lonely Planet för Android.

Guiderna från Lonely Planet för Android

guides by loneley planet

Gratis program listar alla tillgängliga städerna i sitt gränssnitt på lanseringen. Listan är ganska stora och har populära destinationer som Moskva, Amsterdam, Barcelona och New York.

En sökning föreskrivs att hitta städer snabbt, och du kan även filtrera av regionen för att minska antalet objekt i listan.

Du kan lägga till så många städer som du vill, och kom bland annat till offline-tillgång till kartor för att staden.

Stadens knutpunkt börjar med en karta på toppen som listar viktiga punkter av intresse som redaktörer lagt till kartan. Du kan filtrera detta genom att “se”, “äta”, “sova” och “handla”, “dryck” eller “play”, eller använda den inbyggda sökfunktionen för att hitta platser, teman eller kategorier.

Om du är intresserad av loppis till exempel, kan du använda sök för att hitta alla de marknader på ett enkelt sätt utan att behöva gå igenom “alla” eller “shop” – listor.

Du kan zooma in och ut på kartan och tryck sedan på någon av de punkter som visas för att kolla upp det i detalj. Namnet på den plats och vid den här typen visas när du gör så, och du kan klicka på länken för att öppna en sida full av information om just den platsen.

Information innehåller vanligtvis en beskrivning, plats och kontakt information, hur man tar sig dit med kollektivtrafik, inträde information och intressanta platser som finns i närheten.

När du växlar från “alla” – notering till en annan lista, du får fler ställen att passa den valda kategorin. “Se” – kategorin är speciellt eftersom du får bilder av de platser, medan du får bara sms: a listor om du väljer någon av de övriga kategorierna.

Läs också: Kaspersky lanserar information hungrig VPN-app för Android

“Alla” kategori erbjuder vanligtvis en organiserad samling som listor måste se platser på toppen av det.

Ett tryck på meny-ikonen för att visa en länk till “need to know” och “my favorites” i den stad du har valt. Det är också en “parlör” – länken för att välja språk.

Du kan lägga till platser till dina favoriter och lista alla dina favoriter-med hjälp av “mina favoriter” – lista.

“Måste veta” – avsnitt är ganska användbart. Det ger dig en överblick av staden, ger information om transporter, och gör förslag baserat på din budget.

Transport erbjuder information om hur att ta sig till city från flygplatsen eller centralstationen, med kollektivtrafik, liksom bil och taxi. En kollektivtrafik karta finns i varje stad och som kan komma väl till pass.

Parlör slutligen erbjuds du efter platser i Spanien, Frankrike, Kina eller Japan. Den listar upp fraser och meningar baserade på en viss konversation ämnen som att äta & dricka, shopping eller sightseeing. Bara den enkla fraser som är fritt tillgängliga. Du kan låsa upp alla 19 språk som stöds för ett engångsköp pris av €5.99.

Avslutande Ord

Guiderna från Lonely Planet är en utmärkt applikation för Android. Du kan lägga till så många städer som du vill och få offline-tillgång till viktig information direkt. Kartan saknar lite min åsikt, favoriter inte är markerad på det, och du behöver inte få bekväma alternativ såsom att få vägbeskrivning eller ytterligare detaljer när du pekar på en punkt som är av intresse.

Allt i allt men det är väl som produceras, och den extra information du får är väl värt att ladda ner.

Nu är Du: använder ni för program?